Tilmelding

Tumlekaravanens instruktører besøger dagtilbud i udvalgte kommuner og afvikler en bevægelsesdag med aktive lege og sjove redskaber. Det er GRATIS for kommunens dagtilbud (dagplejere, private pasningsordninger og vuggestuer) at booke et besøg. I vælger blot det tidspunkt, der passer jer bedst. Det er muligt at booke et besøg kl. 9.15 alle hverdage. Besøget varer ca. 1 time og 30 min. med en times aktiv leg og tumleri. De resterende 30 min. er afsat til at hilse på børnene, finde materialer frem m.m.

Du modtager en bekræftelse på din booking på mail. Hører du ikke fra os, kontakt venligst Nicoline (Jylland) nk@borneulykkesfonden.dk eller Sara (Sjælland) sara@borneulykkesfonden.dk 

Jylland
Til og med juni 2023 tilbyder Tumlekaravanen besøg i dagtilbud i udvalgte jyske kommuner: Horsens, Kolding, Fredericia, Vejle, Vejen, Esbjerg, Hedensted, Aabenraa og Haderslev.

Sjælland
Til og med juni 2023 tilbyder Tumlekaravanen besøg i dagtilbud i København og omkringliggende kommuner (max 25 km fra hovedstaden).

Øvrige landsdele
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt for tumleinstruktøren at tilbyde besøg i de øvrige landsdele, men for alle dagtilbud er det muligt at bestille en bred vifte af Tumlekaravanens gratis legehæfter, så I selv kan sætte gang i masser af aktiv lege for de mindste. Bestil de gratis legehæfter her.

Er du i tvivl, om vi besøger dagtilbud i din kommune? Så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.

OBS! Vi anbefaler, at max 12 børn deltager i besøget af gangen. Har I flere end 12 børn i dagtilbuddet, anbefaler vi jer at booke to eller flere tider, så børnene får mest ud af tumletimen. 

Booking Jylland 2022

Kalender er ved at loade...
- Ledig
 
- Reserveret
 
- Afventer

Dagtilbuddets navn*:

Kontaktperson*:

Adresse*:

By*:

Kommune*:

E-mail*:

Telefonnummer*:

Tidspunkt*:

Antal børn*:

Evt. bemærkninger:

Booking Sjælland 2022

Kalender er ved at loade...
- Ledig
 
- Reserveret
 
- Afventer

Dagtilbuddets navn*:

Kontaktperson*:

Adresse*:

By*:

Kommune*:

E-mail*:

Telefonnummer*:

Tidspunkt*:

Antal børn*:

Evt. bemærkninger: