Tilmelding – der kan bookes besøg resten af 2023

Tumlekaravanens instruktør besøger dagtilbud i udvalgte kommuner og afvikler en bevægelsesdag med aktive lege og sjove redskaber. Resten af året besøger vores tumleinstruktør dagtilbud i dele af Jylland.

Det er GRATIS for kommunens dagtilbud (dagplejere, private pasningsordninger og vuggestuer) at booke et besøg. I vælger blot det tidspunkt, der passer jer bedst. Det er muligt at booke et besøg kl. 9.15 alle hverdage. Besøget varer ca. 1 time og 30 min. med en times aktiv leg og tumleri. De resterende 30 min. er afsat til at hilse på børnene, finde materialer frem m.m.

Du modtager en bekræftelse på din booking på mail. Hører du ikke fra os, kontakt venligst Nicoline (Jylland) nk@borneulykkesfonden.dk

Jylland
Resten af 2023 tilbyder Tumlekaravanen besøg i dagtilbud i udvalgte jyske kommuner: Horsens, Kolding, Fredericia, Vejle, Vejen, Esbjerg, Hedensted, Aabenraa og Haderslev.

Øvrige landsdele
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt for tumleinstruktøren at tilbyde besøg i de øvrige landsdele, men for alle dagtilbud er det muligt at bestille en bred vifte af Tumlekaravanens gratis legehæfter, så I selv kan sætte gang i masser af bevægelseslege med de mindste. Bestil de gratis legehæfter her.

OBS! Vi anbefaler, at max 15 børn deltager i besøget af gangen. Har I flere end 15 børn i dagtilbuddet, anbefaler vi jer at booke to eller flere tider, så børnene får mest ud af tumletimen. 

Booking Jylland 2023

Kalender er ved at loade...
- Ledig
 
- Reserveret
 
- Afventer

Dagtilbuddets navn*:

Kontaktperson*:

Adresse*:

By*:

Kommune*:

E-mail*:

Telefonnummer*:

Tidspunkt*:

Antal børn*:

Evt. bemærkninger: