Online materiale: Lege med vand

'Giv dyrene bad', 'Boblehop' og 'Vandstafet'. Det er bare nogle af de lege, der er at finde i dette online legehæfte fra Tumlekaravanen, hvor temaet er lege med vand. Legehæftet indeholder lege og aktiviteter målrettet børn i alderen 0-3 år og kan bestilles gratis af alle landets dagtilbud!

I Børneulykkesfonden vil vi gerne bidrage til en mere aktiv hverdag i dagtilbuddet. Brug hæftet som inspiration til at sætte gang i forskellige bevægelseslege og aktiviteter. Legene og aktiviteterne har både et finmotorisk og grovmotorisk sigte.

Legehæftet er udarbejdet af tumleinstruktør og idrætskonsulent, Nicoline Klokker, som en del af bevægelseskonceptet, Tumlekaravanen, der er støttet af Nordea-fonden.

Om Tumlekaravanen
Tumlekaravanen er udviklet af Børneulykkesfonden og har til formål at bringe leg og bevægelse ind i de 0-3-åriges hverdag og skabe tidlig grobund for gode bevægelsesvaner. Børn har nemlig godt af et liv med leg og bevægelse. Projektet er støttet af Nordea-fonden, der støtter gode liv, og har særligt fokus på aktiviteter, der får flere børn til at blomstre.

God fornøjelse!

DOWNLOAD HÆFTET HER