Fastelavn er mit navn...

Flotte kostumer, fastelavnsboller og en tønde fuld af godter. Fastelavn er en højtid, som mange børn ser frem til, og det er også et oplagt tema til at sætte gang i en masse leg og bevægelse i dagtilbuddet! I Børneulykkesfonden vil vi gerne bidrage til en sjov og aktiv fastelavnsfest for de mindste, og derfor har vi udarbejdet legehæftet ”Kan du gætte, hvem jeg er?” med en masse idéer til lege og aktiviteter med fastelavn som tema.

Legene og aktiviteterne kan både have et finmotorisk og grovmotorisk sigte, og børnene kommer bl.a. til at ”bage” fastelavnsboller, synge sange med fagter, bære kronen og meget andet! Alle legene giver således anledning til at lege og snakke om alle de ting, som en fastelavn indeholder. Legene er udviklet af tumleinstruktør og idrætskoordinator, Nicoline Klokker, som en del af Tumlekaravanen.

Om Tumlekaravanen
Tumlekaravanen er udviklet af Børneulykkesfonden og har til formål at bringe leg og bevægelse ind i de 0-3-åriges hverdag og skabe tidlig grobund for gode bevægelsesvaner. Børn har nemlig godt af et liv med leg og bevægelse. Projektet er støttet af Nordea-fonden, der støtter gode liv, og har særligt fokus på aktiviteter, der får flere børn til at blomstre.

God fornøjelse!

DOWNLOAD FASTELAVNSHÆFTET HER

DOWNLOAD FASTELAVNSMASKER HER