Testamentariske gaver

Når du testamenterer til Børneulykkesfonden er du med til at skabe sikre rammer for danske børn og nedbringe antallet af børneulykker.

Hvis du ønsker at testamentere til Børneulykkesfonden, skal du oprette et testamente. Her på siden kan du blive klogere på reglerne omkring arv og testamente, og hvordan du kommer i gang.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores juridiske samarbejdspartner FamilieTestamente for råd, og vejledning. Deres specialiserede jurister tilbyder gratis juridisk rådgivning om arv og testamente, og derudover får du 25% rabat på dit testamente, når du tilgodeser Børneulykkesfonden i dit testamente.

Kontaktoplysninger:
tlf. 71 99 21 44
mail: kontakt@familietestamente.dk

 

Opret et testamente allerede i dag

Ved at oprette et testamente bestemmer du selv, hvordan arven efter dig skal fordeles. Du har således mulighed for at tilgodese en velgørende organisation – som fx Børneulykkesfonden i dit testamente. Du bestemmer selv, om du ønsker at betænke Børneulykkesfonden med et bestemt beløb eller med en procentdel af arven.

Vi anbefaler altid, at du får rådgivning – og hjælp til udarbejdelse af dit testamente – af en jurist. På den måde sikrer du, at testamentet er udformet juridisk korrekt og er tilpasset netop dine behov og ønsker. Du kan læse mere om testamenter på FamilieTestamentes hjemmeside: (www.familietestamente.dk).

Hos FamilieTestamente kan du komme i gang nemt og hurtigt og have dine dokumenter inden for 24 timer.

 

Støt velgørenhed og giv dine arvinger en større kontant arv

Det kan i nogle tilfælde være en økonomisk fordel at betænke en velgørende organisation i dit testamente. Dette er tilfældet, hvis dine arvinger er eksempelvis en søster, niece eller en god ven.

Hvis du vælger at donere 30% af arven efter dig til Børneulykkesfonden, mod at vi betaler bo- og tillægsboafgiften for dine arvinger (gælder ikke livsarvinger), vil dine arvinger modtage en større kontant arv, end hvis du testamenterede hele arven til dem. Dette skyldes, at visse velgørende organisationer, herunder Børneulykkesfonden, er fritaget for at betale bo- og tillægsboafgift.

Vælger du at tilgodese Børneulykkesfonden med 30% og minimum 25.000 kr. betaler Børneulykkesfonden for udarbejdelse af testamentet når det er udarbejdet af vores juridiske samarbejdspartner FamilieTestamente.

Kontakt vores juridiske samarbejdspartnere hos Familie Testamente for at høre mere tlf. 71 99 21 44
mail: kontakt@familietestamente.dk