Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Testamentariske gaver

Hvis du ønsker at støtte Børneulykkesfonden med en gave i form af et fast beløb eller en andel af din formue, kan du beslutte at testamentere dette til Børneulykkesfonden.

Ønsker du at testamentere en gave til Børneulykkesfonden, skal du oprette et testamente. Ved at oprette et testamente sikrer du dig, at din formue fordeles, som du ønsker. Hvis du ikke opretter testamente, vil din formue blive fordelt i henhold til arvelovens regler. Kort fortalt betyder det, at hvis du har familie, så vil familien arve, og hvis du ikke har familie, vil din formue tilfalde staten.

Gaven vil ubeskåret gå til Børneulykkesfonden, da arv givet til Børneulykkesfonden er fritaget for betaling af boafgift. Dette giver mulighed for at indsætte Børneulykkesfonden i dit testamente - uden at det formindsker størrelsen af arven til din familie eller andre pårørende.

Såfremt du ønsker at oprette testamente, anbefaler vi, at du retter henvendelse til en advokat for at sikre dig, at testamentet formuleres på den måde, der er nødvendig for, at netop dine ønsker vil blive efterkommet.

Læs mere om testamentariske gaver på Din Arv

Støt os Følg os