Bliv partner

En række af Børneulykkesfondens midler kommer fra nogle af vores indsamlingsaktiviteter; Centimeter MaratonClimb for CharityRefleksløbetPixeline Bogstavløbet m.fl. Gennem disse aktiviteter har vi formået at aktivere og skabe værdi for store og små virksomheder. Der er mange muligheder for samarbejde. Her er nogle eksempler på, hvad vores erhvervspartnere kunne være:

 

Sponsorsamarbejde
Jeres virksomhed kan være med som sponsor på Centimeter MaratonClimb for Charity eller andre af vores aktiviteter og blive synlige overfor et stort publikum og blive en del af en god sag. Som sponsor på en af vores indsamlingsarrangementer får I mulighed for at blive leverandør på arrangementet eller på anden måde støtte arbejdet.

 

Partnerskab der gør en forskel
Når du er samarbejdspartner med Børneulykkesfonden, er du med til at sætte fokus på børns sikkerhed i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år, men også årsag til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 165.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen.

Vi vil med vores events og kampagner være med til at sætte fokus på at forebygge antallet af disse ulykker, men på en aktiv og positiv måde.

 

Team Børneulykkesfonden
Vi står selv bag planlægningen og afviklingen af langt de fleste af vores aktiviteter. Børneulykkesfonden består af en rutineret og engageret medarbejderstab, der er vant til at afvikle kampagner, events m.v. Vi deltager bl.a. også i større events som f.eks. TV 2 på TourFlying Superkids m.v.

 

Vil I være med? Kontakt Generalsekretær Henriette Madsen