Familiefestival med sundhed og sikkerhed i højsædet!

SEJ, SUND OG SIKKER

Gentoftes store familiefestival Sej, Sund og Sikker fylder Øregårdsparken med liv, lyd og aktiviteter lørdag d. 10. juni. Glæd jer til at danse med Danseplaneten, ryste hofterne med Gentofte Musikskole og til at deltage i et hav af aktiviteter på festivalpladsen, hvor både krop, hjerne og hjerte skal i gang. Løb Centimeter Maraton med Børneulykkesfonden og Rasmus Klump, eller tag hele familien med til Helteløbet med Legeheltene, hvor der er sjove udfordringer undervejs.


LØB MED BØRNEULYKKESFONDEN

Centimeter Maraton er 42.195 cm for de mindste ben – nærmere bestemt de 2 til 10-åriges. Mor, far eller bedsteforældre kan også løbe med. Det koster henholdsvis 125 kr. og 145 kr. at deltage i Centimetermaraton – afhængig af, om I vælger t-shirt eller vest.

Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Ved at deltage i løbet støtter du Legeheltene på børneafdelinger på danske hospitaler. Helteløbet koster 125 kr. pr. deltager.

Tilmelding til begge løb via kulturogfestdage.dk, på dagen i parken fra kl. 10 eller dagen før på Gentofte Hovedbibliotek fra 15-17, hvor I kan få en fin teaterforestilling med.

Over 30 aktiviteter for hele familien

Tag hele familien med til Familiefestivalen i Øregårdsparken. Her kan I selv bygge, male, danse, hoppe og eksperimentere med det seje, det sunde og det sikre. Her kan I både få inspiration til en super sund ukrudtsmadpakke, lege sikkert på trafiklegeplads, besøge bamsehospitalet, opleve genbrug og bæredygtighed, sætte gang i beredskabets blå blink og afprøve spejderlivet.

MAD OG DRIKKE

Rumler maven og melder tørsten sig? Der er sandwich, frugt og grønt, madpandekager, juice, vand, kaffe og meget, meget mere i madboderne. Til den søde tand er der flødebollesoftice, pandekager og kage. Nyd maden ved bordene i spiseområderne eller på græsset i skyggen af et træ.

Øregårdsparken. Kl. 10-15.

Program

Kl. 11.00: Velkomst ved borgmester Michael Fenger
Kl. 11.10: Lyngby og Gentofte gymnastik viser akrobatik og dans
Kl. 11.30: Varm kroppen op til Centimeter Maraton med Rasmus Klump og Børneulykkesfonden
Kl. 11.40: Centimeter Maraton skydes i gang i parken
Kl. 12.15: Oplev Danmarksmestrene i hip hop og lær seje dansetrin med Danseplaneten
Kl. 12.50: Find din indre helt frem og varm op til Helteløbet
Kl. 12.55: Så’ det nu! Helteløbet skydes i gang i parken
Kl. 13.10: Mød Rasmus Klump og få taget et billede med ham
Kl. 13.30: Hør Gentofte Musikskoles bands og slagtøjsorkester spille glad musik fra hele verden
Kl. 15.00: Tak for i dag

 

AKTIVITETER PÅ FESTIVALPLADSEN

Grib kreativiteten

Nyd naturen i børnehøjde

Leg med familien

Trafiksikkerhed

Om familiefestivalen “Sej, Sund og Sikker”

Idéen bag familiefestivalen ”Sej, Sund og Sikker” er at gøre familier, børn og unge nysgerrige på et sundt og aktivt liv.

Børneulykkesfonden og Gentofte Kommune ønsker sammen at sætte fokus på sikkerhed og sundhed for børn, således at de kan udfolde sig fysisk og lege og bevæge sig ubegrænset uden at skulle gå på kompromis, men stadig har et godt grundlag for at holde sig sunde og sikre.

På festivalen møder arrangørerne publikum i øjenhøjde og viser, at man gennem leg kan lære nye ting, og at det samtidig er sjovt og sejt at være sund. Håbet er, at publikum selv får lyst til at kaste sig ud i nye aktiviteter og diskussioner, når I kommer hjem.

Kontakt

Hvis du har spørgmål, er du velkommen til at kontakte nedenstående.

Michella Stadsgaard
Eventchef hos Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 83 85
E-mail: ms@borneulykkesfonden.dk

Maiken Junker Mikkelsen
Eventkoordinator, Gentofte Kommune
Telefon: 23 36 01 35
E-mail: mjm@gentofte.dk

Find vej

Offentlig transport:
Bus A1, 169, 179