Familiefestival med sundhed og sikkerhed i højsædet!

SEJ, SUND OG SIKKER

Gentoftes store familiefestival, Sej, Sund og Sikker, fylder Øregårdsparken med liv, lyd og aktiviteter lørdag den 10. juni 2023 kl. 11.00-15.00. Glæd jer bl.a. show og danseundervisning med Danseplaneten og have det sjovt med et hav af aktiviteter på festivalpladsen. Yderligere underholdning annonceres senere.


LØB MED BØRNEULYKKESFONDEN

Centimeter Maraton er 42,195 cm for de mindste ben – nærmere bestemt de 2 til 10-åriges. Mor, far eller bedsteforældre kan også løbe med.

Helteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Ved at deltage i løbet støtter du Legeheltenes arbejde med indlagte og udsatte børn i Danmark.

Tilmelding til begge løb kan ske lige her. I kan også melde jer til på Gentofte Hovedbibliotek dagen før og endelig kan I selvfølgelig også melde jer til i Øregårdsparken på dagen fra klokken 10.00.

Det koster 125/145 kr. pr. barn for at være med i Centimeter Maraton og 110 kr. pr. barn for at deltage i Helteløbet. Prisen inkluderer løbsnummer og medalje – og til Centimeter Maraton følger en goodiebag også med.  Overskuddet går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Over 30 aktiviteter for hele familien

Tag hele familien med til Familiefestivalen i Øregårdsparken.
Her kan I selv bygge, male, danse, hoppe og eksperimentere med det seje, det sunde og det sikre.
Her kan I både få inspiration til en super sund ukrudtsmadpakke, lege sikkert på trafiklegeplads, besøge bamsehospitalet, opleve genbrug og bæredygtighed, sætte gang i beredskabets blå blink og afprøve spejderlivet.

Program

Kl. 11.00: Velkomst ved Børneulykkesfonden og borgmester Michael Fenger.
Kl. 11.10: Lyngby og Gentofte gymnasterne optræder
Kl. 11.30: Opvarmning med Rasmus Klump og Børneulykkesfonden
Kl. 11.40: Centimeter Maraton skydes i gang
Kl. 12.15: Danseshow og danseundervisning med Danseplaneten
Kl. 12.48: Opvarmning til Helteløbet på scenen
Kl. 12.53: Helteløb
Kl. 13.10: Meet & Greet med Rasmus Klump
Kl. 13.30: Underholdning ved Gentofte Musikskole
Kl. 15.00: Tak for i dag

 

Aktiviteter

Brug din krop

Bæredygtighed for børn

BÆREDYGTIGT GENTOFTE består af Gentofte Byttemarked, Affald og Genbrug, Natur og Miljø, Grøn guide og Dansk Naturfredningsforening Gentofte. Tilsammen tilbyder de:

Sej kultur

Sjov med sikkerhed

Om familiefestivalen “Sej, Sund og Sikker”

Idéen bag familiefestivalen ”Sej, Sund og Sikker” er at gøre familier, børn og unge nysgerrige på et sundt og aktivt liv.

Børneulykkesfonden og Gentofte Kommune ønsker sammen at sætte fokus på sikkerhed og sundhed for børn, således at de kan udfolde sig fysisk og lege og bevæge sig ubegrænset uden at skulle gå på kompromis, men stadig har et godt grundlag for at holde sig sunde og sikre.

På festivalen møder arrangørerne publikum i øjenhøjde og viser, at man gennem leg kan lære nye ting, og at det samtidig er sjovt og sejt at være sund. Håbet er, at publikum selv får lyst til at kaste sig ud i nye aktiviteter og diskussioner, når I kommer hjem.

Kontakt

Hvis du har spørgmål, er du velkommen til at kontakte nedenstående.

Michella Stadsgaard
Eventchef hos Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 83 85
E-mail: ms@borneulykkesfonden.dk

Maiken Junker Mikkelsen
Eventkoordinator, Gentofte Kommune
Telefon: 23 36 01 35
E-mail: mjm@gentofte.dk

Find vej

Offentlig transport:
Bus A1, 169, 179