Støttepartnere

Børneulykkesfonden

Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år, men også årsag til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 150.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen.

Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

bObles

bObles har siden kampagnens start designet Årets Refleks. Hvert år er det et nyt dyr fra bObles design-univers, der bliver valgt ud til at være Årets Refleks og som skal være med til at lyse både børn og voksne op i mørket.

Codan

Codan har som forsikringsselskab ulykker og skader tæt inde på livet. Årets Refleksdag sætter fokus på at forebygge ulykker, der sker i den mørke tid grundet manglende synlighed, hvorfor det giver god mening for Codan at støtte op om Årets Refleksdag.

Siden Børneulykkesfonden blev stiftet i 2008, har Codan støttet op omkring Børneulykkesfondens formål om at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark gennem en lang række tiltag heriblandt Året Refleksdag.

APOVIT®

APOVIT® er en bred serie af vitamin- og mineralprodukter, der består af enkeltvitaminer, multivitaminer samt omega-3 produkter. APOVIT® købes på apoteketet, hvor du også kan få råd og vejledning i at finde det præparat, der passer til dig og dine behov.

Det er medicinalfirmaet Orifarm Healthcare A/S, der står bag APOVIT®.

Du kan læse mere om APOVIT® her https://apovit.dk/

Volkswagen Erhvervsbiler

Landsforeningen Danske Daginstitutioner

Albertslund Kommune

Jysk Rejsebureau

Rema 1000

Aabenraa Kommune

Herlev Hospital

Rødovre Kommune