Støttepartnere

Børneulykkesfonden

Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år, men også årsag til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 150.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen.

Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

bObles

bObles har siden kampagnens start designet Årets Refleks. Hvert år er det et nyt dyr fra bObles design-univers, der bliver valgt ud til at være Årets Refleks og som skal være med til at lyse både børn og voksne op i mørket.

Codan

Codan har som forsikringsselskab ulykker og skader tæt inde på livet. Årets Refleksdag sætter fokus på at forebygge ulykker, der sker i den mørke tid grundet manglende synlighed, hvorfor det giver god mening for Codan at støtte op om Årets Refleksdag.

Siden Børneulykkesfonden blev stiftet i 2008, har Codan støttet op omkring Børneulykkesfondens formål om at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark gennem en lang række tiltag heriblandt Året Refleksdag

APOVIT®

APOVIT® er en bred serie af vitamin- og mineralprodukter, der består af enkeltvitaminer, multivitaminer samt omega-3 produkter. APOVIT® købes på apoteket, hvor du også kan få råd og vejledning i at finde det præparat, der passer til dig og dine behov.

Det er medicinalfirmaet Takeda Pharma A/S, der står bag APOVIT®.

Du kan læse mere om APOVIT® her https://apovit.dk/

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn bakker op om Årets refleksdag, fordi vi synes, det er et godt initiativ. Vores små trafikanter er lette at overse i trafikken og reflekser er med til at gøre en forskel i den mørke tid.

I vores rådgivning er vi altid omhyggelige med, at vores kunder er rigtigt forsikret. Også børnene.
Vi vil gerne bruge Årets Refleksdag til at sætte fokus på vigtigheden af, at vi skal passe på os selv og hinanden.

Saphe

Saphe er en teknologivirksomhed, der udvikler, producerer og sælger intelligente trafiksystemer i Danmark og Europa. Vores mission er at øge trafiksikkerheden ved at hjælpe bilister til at kommunikere bedre med hinanden gennem deling af trafikdata. Derfor giver det mening for Saphe at støtte Årets Refleksdag, hvor det er de bløde trafikanter, der er i fokus.

OK

Energiselskabet OK’s medarbejdere deler reflekser ud på Årets Refleksdag, fordi vi i igennem mange år har haft fokus på at arbejde med trafiksikkerhed, særligt målrettet de mindste trafikanter. Vi har hver dag et stort antal tankbiler kørende på vejene, og derfor er det vigtigt for os, at sikkerheden er i orden – både for vores chauffører, cyklister og fodgængere. Her kan også en lille refleks kan gøre en stor forskel på en mørk vej. 

Rønde Sparekasse

Rønde Sparekasse støtter op om Årets Refleksdag, da vi synes, at det er et godt initiativ.
Vi værner om de lokale værdier og sætter en ære i at opfylde vores slogan som er: 
DIT lokale pengeinstitut, hvor DU er i centrum.

Frøs Sparekasse

Frøs Sparekasse støtter op om Årets Refleksdag og er med til at lyse Syd- og Sønderjylland op. Vi ved, at de mindste i trafikken kan være svære at se i den mørke tid. Derfor vil vi være med til at sætte fokus at gøre vejene sikre, så de små trafikkanter også kan færdes sikkert i mørket.

Frøs Sparekasse er #et godt sted at være – også for de mindste.

Fynske Bank

Fynske Bank er en bank med stærke værdier, høje ambitioner og en tæt tilknytning til lokalområdet. Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet, hovedkontoret er beliggende i Svendborg.

Banken drives ud fra fire grundlæggende værdier:

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab
  • Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Luk menu