Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Regnskaber og vedtægter

Børneulykkesfonden er noteret på Indsamlingsnævnets liste over indsamlinger.  Journalnummer: 00077 ​ 

Indsamlingsmåde 

Salg af produkter med forskellige samarbejdspartnere/foreninger/skoler, hvor en del af overskuddet doneres, indsamlingsbøsser i butikker, ved afvikling af events i Danmark, via online indsamlingssider fx. BetterNow, igennem auktioner på auktionssider som fx Lauritz.com og Odendo.dk, via MobilePay på Børneulykkesfondens hjemmeside og i forbindelse med andre indsamlingsprojekter i samarbejde med partnere, via medlemskaber i Trafikklubben, indsamlingsaktiviteter under Climb for Charity,  virksomhedsdonationer via Børneulykkesfondens hjemmeside,  igennem mobilindsamling og ved afholdelse af lagersalg.

Indsamlingsområde

Landsdækkende.

Indsamlingens formål

Indsamlede midler anvendes til støtte til undervisning, information, uddannelse og/eller forskning eller andre almennyttige aktiviteter vedrørende børneulykker i privat hjem, på skoler, i fritidsklubber og fritidsforeninger, herunder idrætsforeninger, i trafikken og andre steder, hvor børn eller bestemte grupper af børn har adgang – herunder med sigte for forebyggelse af børneulykker og de fysiske og psykiske følger heraf for børn i alderen 0-18 år.

Indsamlingsperiode 

Løbende 

Eventuelle yderligere oplysninger

Foreningen er godkendt af skattemyndighederne og derfor omfattet af indsamlingslovens § 4, stk. 1. 

Støt os Følg os