Støt via deltagelse i events

  Det er muligt at deltage i en række events til fordel for vores arbejde. Få en unik oplevelse sammen med familie og venner, og støt samtidig vores forebyggende arbejde.

   Events for børn og deres familier

   Klar, parat, start! Vi står bag en række events for familier med fokus på motorik, bevægelse og trafiksikkerhed. Få en sjov og unik oplevelse med familien, mens I støtter et godt formål.

   • Kids Tour

    Nu har alle børn i alderen 3-10 år mulighed for at være vaskeægte cykelstjerne for en dag, når Kids Tour besøger en række byer i hele Danmark. Udover cykelløbet kan hele familien opleve en masse gratis aktiviteter på eventpladsen.

    Læs mere
   • Centimeter Maraton

    Frisk luft, sjov og sved på panden er ingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump. Ruten er på 42.195 centimeter og giver børnene mulighed for at løbe deres egen maratondistance.

    Læs mere
   • Hero Run

    Tag kampen op med de sjove forhindringer på ruten til Danmarks sejeste familieløb. Hero Run er spækket med udfordrende forhindringer, som med garanti vil bringe et smil frem på læben og masser af sved på panden. 

    Læs mere
   • Sej, Sund og Sikker

    Familiefestivalen Sej, Sund og Sikker fylder Øregårdsparken i Gentofte med liv, lyd og masser af sjove aktiviteter for hele familien. Idéen bag festivalen er at gøre familier, børn og unge nysgerrige på et sundt og aktivt liv. 

    Læs mere

   Leder du efter andre events? Fx Charity Catwalk, Charity Football eller lign.? Besøg Heltenes side.

   Vi står også bag en række events og arrangementer til fordel for vores helteinitiativer – Legeheltene, Kreaheltene, Helteakademiet og Heltecamps. Du kan finde dem her.