En oplevelse for livet venter på dig

Adventure for Charity er for ALLE, der kan lide at være aktive - om du er til bjergbestigning i Afrika, ekspeditioner på Island eller vandreture i Sinai-ørkenen. Mere end 1000 deltagere har allerede været på tur med Adventure for Charity og har via indsamling til Legeheltene, bidraget til at skabe aktiv leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Next up!

Eventyrene venter på dig. Hvor skal du hen? 

Hvad er Adventure for Charity?

  Adventure for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel for indlagte og udsatte børn. Flere gange årligt tager en række deltagere afsted på tur for at få en oplevelse for livet og for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

  På alle vores ture har vi en dansktalende læge og en erfaren turleder, så deltagerne er i trygge hænder. Se oversigten over vores turledere og -læger her. 

  Alle deltagere gennemgår et målrettet træningsforløb, og sammen trodser de iltfattig luft, stejle tinder, kuperet terræn, sandbanker og store gletsjere til fordel for den gode sag.

   Som en del af Adventure for Charity, siger man ’ja’ til at gøre en aktiv forskel for indlagte børn i Danmark og som en del af turen samler alle deltagere sponsorater, mobilepay-donationer m.m. ind til Legeheltene.

   Med på Adventure for Charity-turene har været en række kendte personer, højt profilerede erhvervsfolk og andre danskere. Bl.a. har forfatter og træningsekspert Frida Hallqvist, modedesigner Jesper Høvring, radiovært Kasper Kirkegaard, kok Thomas Rode og tidl. borgmester Pia Allerslev deltaget.

   MEN! Adventure for Charity er for ALLE. Alle hold består af en masse forskellige personligheder, alle med hver deres baggrund og motivation for deltagelse. På trods af forskelligheder, opstår der altid en helt fantastisk fællesskabsfølelse på turene og alle bliver en del af ’familien’.

   "Adventure for Charity er måske det tætteste du kan komme på eventyrernes klub. Selve rejseoplevelsen er et stort eventyr, dine nye rejsekammerater og venner er et eventyr for sig, men bedst af alt er den forskel du gør via din indsamling til børnene, hvor hele indsamlingen går direkte og ubeskåret til de mange børn, der på den ene eller anden måde får andel i de indsamlede midler. Adventure for Charity er et eventyr, du helt sikkert ikke vil være foruden, hvilket i øvrigt totalt ændrede mit liv og den dag i dag bliver jeg helt glad i låget, hver gang jeg skal afsted for at indsamle penge til børnene"

   Jesper Palm Lundorf

   "Jeg er meget passioneret omkring min deltagelse i Adventure for Charity, da det ikke kun giver mig mulighed for at støtte børn over hele verden, men også skænker mig en uforglemmelig livsoplevelse. Det udfordrer mine egne grænser og forbinder mig med naturen, hvilket tillader mig at opleve verdens vidunder helt tæt på. At bidrage til dem, der har mere brug for det end mig selv, fylder mig med en dyb følelse af formål i livet, og samtidligt kunne dele denne oplevelse med ligesindede mennesker. Intet bjerg, vind eller snestorm kan stoppe mig, når jeg har viljestyrken til at overvinde. Det er få ting i livet, som kan måle sig med denne oplevelse"

   Frida Hallqvist

   Vores eventyrkammerater

   • Wiley X sørger for gode rabatter, så deltagerne kan blive udstyret med lækre solbriller til al slags vejr og terræn. 

    Læs mere
   • For at sikre vores deltagere at være i gode hænder fra start til slut, har vi allieret os med Kipling Travel, som sikrer viden og vejledning om vores ture. 

    Læs mere
   • Når turen kræver blod, sved og tårer, er Salvequick din ven - også når det "bare" er en vabel, der lige skal have lidt kærlighed. 

    Læs mere
   • Derma sørger for deltagerne er godt beskyttet mod solen, når de tager på tur. 

    Læs mere
   • ZOTEKK donerer en flot pakke med rygsæk, t-shirt og drikkeflaske til alle deltagere. 

    Læs mere
   • ZO24 hjælper med alt det praktiske og giver deltagerne mulighed for fordelagtige priser på en lang række forskellige sportsbrands. 

    Læs mere
   • Når turen kræver udstyr er det godt med gode priser - og her er Friluftsland vores ven, som sørger for gode priser på alt fra vandrestøvler til sovegrej og beklædning. 

    Læs mere
   • Også Nordisk leverer gode rabatter til vores deltagere, og sikrer at de er godt klædt på til vind og vejr.

    Læs mere
   • Når Heltekapperne skal luftes, sørger Step Print Power for at de rette firmalogoer kommer med på tur. 

    Læs mere