SikkerHverdag

Til privat- og fagpersoner

I SikkerHverdag er viden og gode råd om børnesikkerhed samlet ét sted for at gøre det nemmere for dig at skabe sikre rammer for børn.

SikkerHverdag er både til dig, der er forælder eller bedsteforælder, men også til dig, der til daglig arbejder med børn og børns sikkerhed, f.eks. pædagoger, lærere, sundhedsplejersker mv.

Al viden samlet ét sted

  Børn er nysgerrige og udforsker hele tiden verden omkring dem. Men med eventyrlyst kommer også risikoen for ulykker. På sikkerhedsportalen SikkerHverdag er viden og råd inden for alle emner af børnesikkerhed samlet, så du kun skal lede ét sted. Her kan du bl.a. finde viden om sikkerhedsstandarder, lovkrav, anbefalinger og gode råd, som skal gøre det nemmere at forebygge ulykker for børn.

  Rådene er opstillet som korte artikler og opdelt i forskellige kategorier for at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde lige præcis de råd, du har brug for.

   Samarbejde og støtte

   SikkerHverdag er udviklet af Børneulykkesfonden med støtte fra Sundhedsstyrelsen. De faglige emner er udviklet og kvalitetssikret i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, Vejdirektoratet og Miljøstyrelsen. Hvert enkelt samarbejdspartner har kvalitetssikret artikler, der falder inden for deres ansvarsområde.

   Flere forskellige organisationer har desuden bidraget med viden og sparring inden for deres fagområde, herunder bl.a. Hovedstadens Beredskab, DGI, Rådet for Større Badesikkerhed, Danmarks Skiforbund, Dansk Ride Forbund, Forbrugerrådet TÆNK, Økologisk Landsforening og Miljømærkning Danmark. Tak for hjælpen!

   En guide til effektiv kommunikation og styrkede partnerskaber

    I forbindelse med projektet Sikker Hverdag, har vi haft et mål om at nå personer i vores målgruppe, som vi ikke tidligere har nået med vores indsatser.

    Derfor har vi udarbejdet en guide med inspiration til hvordan du som fagperson når ud til personer i din målgruppe, som du ikke normalt når ud til gennem din kommunikation.

    I en verden fyldt med konstant information og distraktioner er det nemlig afgørende for fagpersoner at finde innovative måder at nå ud til deres målgrupper på.

    Hent guiden: "En guide til effektiv kommunikation og styrkede partnerskaber gennem influencers, fagpersoner og tværkommunalt samarbejde" og lad dig inspirere.