Überbanko 2021 den 14. november i København!

Überbanko den 14. november 2021 i Øksnehallen – Billetsalget er startet så skynd dig at købe billet her

Michelle Hviid gentager banko-succeen i 2021. Da der blev afholdt Überbanko i 2019 samlede vi næsten 330.000 kr. ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Så lad tallene rulle og spids ører, når Michelle inviterer til Überbanko igen d. 14. november 2021! Michelle Hviid er bankomester. Hun sørger for sjove nummertrækninger og  deler de vildeste præmier ud.

En hel masse sponsorer har doneret et væld af flotte og eksklusive luksuspræmier til det gode formål, og det er disse præmier, der spilles om, når dørene åbner op for Überbanko i Øksnehallen i København d. 14. november 12.30.

OBS!

Præmier fra Überbanko d. 14. november 2021 skal være afhentet senest d. 30. november 2021.

PRISER 

ENTRE:

150 kr. pr. person

Der er et begrænset antal billetter til salg. Evt. resterende billetter kan købes i indgangen på dagen.

KØB BILLETTER

SPILLEPLADER

Pris pr. plade: 100 kr.

Pladerne sælges på dagen ved indgangen og i pauserne. Du kan betale med kontanter eller MobilePay – ikke med kort.

PROGRAM

11.00: Dørene åbnes og salget af bankoplader begynder. Pladserne i salen er unummererede, så kom i god tid!

12.30: Første bankorunde begynder

13.15 Pause.

14.15: Anden bankorunde begynder

15.00: Tak for i dag

BORDRESERVATION

Er I 10 personer eller flere, kan I på forhånd reservere et bord til hele gruppen, så I er sikre på at komme til at sidde sammen. Bordet bookes ved at sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk med følgende oplysninger Navn, mobilnummer og e-mail på gruppens kontaktperson. I skal have købt billetter, inden I kan reservere et bord.

FIND VEJ TIL ÜBERBANKO

Überbanko afholdes i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V. Følg skiltene ved hovedindgangen. Parkering skal ske i henhold til skiltningen på området.

PRÆMIER

Listen med præmier opdateres løbende…

SPILLEREGLER

Bingo Banko-plader

Bankopladerne til Überbanko indeholder numrene 1-90 med 15 numre på hver plade, ligesom et helt normalt bankospil. I hvert spil udtrækkes numre, indtil der er fundet en vinder. Det er kun spilleplader købt til eventen, som kan bruges.

Flere med banko?

Vi er mange spillere, og det kan ske, at flere får banko samtidig. I disse tilfælde findes vinderen derfor ved lodtrækning, da vi desværre ikke har mulighed for at tilbyde præmiegaranti ved flere vindere. Det vil være værterne, som trækker lod. Vi lover dog, at der vil være fine trøstepræmier til alle andre med banko.

Selve spillet

Überbanko forløber som vi kender det fra at helt almindeligt bankospil.

Bankomesteren styrer spillet og trækker tilfældigt numre ud fra 1-90. Numrene udtrækkes kun én gang for hvert spil. Har du flere spilleplader, skal du selvfølgelig holde øje med samme tal på flere plader. For at holde styr på dine plader, markeres hvert af de udtrukne bankonumre på din plade med en lille brik.

Vi spiller med tre vindere for hvert spil. Vinderne findes ved én række vandret, to rækker vandret og pladen fuld. Derefter starter spillet forfra med én række, to rækker og hele pladen.
Når du får banko, tjekker bankomesteren din plade, før du får din præmie.

 

BØRNEULYKKESFONDEN OG LEGEHELTENE

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation. Vi arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker. Vi forebygger og skaber sikre rammer inden for områderne hjemmet, trafikken og sport/fritid uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Vi har ambitioner og kæmper for at gøre Danmark til det førende land inden for børnesikkerhed.

KONTAKT

Henriette Madsen

Generalsekretær i Børneulykkesfonden
Tlf.: 30 37 77 22
Mail: Buf@børneulykkesfonden.dk

Ann-Sofie Riis

PR- og kommunikationsansvarlig i Børneulykkesfonden
Mail: as@borneulykkesfonden.dk