Überbanko topbanner

Überbanko 2023

Majbrit & Jason Watt

Vi gentager banko-succesen i 2023 – og i år med Majbrit og Jason Watt som bankomestre. Da der blev afholdt Überbanko i 2021 samlede vi 300.000 kr. ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Så lad tallene rulle og spids ører, når Majbrit og Jason Watt inviterer til Überbanko igen søndag d. 5. november i Codanhus, København! Majbrit og Jason er bankomestre og sørger for sjove nummertrækninger, mens de deler de vildeste præmier ud.

En hel masse sponsorer har doneret et væld af flotte og eksklusive luksuspræmier til det gode formål, og det er disse præmier, der spilles om, når dørene åbner op for Überbanko i Codanhus, København.

PRISER 

ENTRE:

150 kr. pr. person

Der er et begrænset antal billetter til salg. Evt. resterende billetter kan købes i indgangen på dagen.

KØB BILLETTER

SPILLEPLADER

Pris pr. plade: 100 kr.

Pladerne sælges på dagen ved indgangen og i pauserne. Du kan betale med kontanter eller MobilePay – ikke med kort.

PROGRAM

11.00: Dørene åbnes og salget af bankoplader begynder. Pladserne i salen er unummererede, så kom i god tid!

12.30: Første bankorunde begynder

13.15 Pause.

14.15: Anden bankorunde begynder

15.00: Tak for i dag

 

 

BORDRESERVATION

Er I 10 personer eller flere, kan I på forhånd reservere et bord til hele gruppen, så I er sikre på at komme til at sidde sammen. Bordet bookes ved at sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk med følgende oplysninger Navn, mobilnummer og e-mail på gruppens kontaktperson. I skal have købt billetter, inden I kan reservere et bord.

PRÆMIER

Listen med præmier opdateres løbende…

SPILLEREGLER

Bingo Banko-plader

Bankopladerne til Überbanko indeholder numrene 1-90 med 15 numre på hver plade, ligesom et helt normalt bankospil. I hvert spil udtrækkes numre, indtil der er fundet en vinder. Det er kun spilleplader købt til eventen, som kan bruges.

Flere med banko?

Vi er mange spillere, og det kan ske, at flere får banko samtidig. I disse tilfælde findes vinderen derfor ved lodtrækning, da vi desværre ikke har mulighed for at tilbyde præmiegaranti ved flere vindere. Det vil være værterne, som trækker lod. Vi lover dog, at der vil være fine trøstepræmier til alle andre med banko.

Selve spillet

Überbanko forløber som vi kender det fra at helt almindeligt bankospil.

Bankomesteren styrer spillet og trækker tilfældigt numre ud fra 1-90. Numrene udtrækkes kun én gang for hvert spil. Har du flere spilleplader, skal du selvfølgelig holde øje med samme tal på flere plader. For at holde styr på dine plader, markeres hvert af de udtrukne bankonumre på din plade med en lille brik.

Vi spiller med tre vindere for hvert spil. Vinderne findes ved én række vandret, to rækker vandret og pladen fuld. Derefter starter spillet forfra med én række, to rækker og hele pladen.
Når du får banko, tjekker bankomesteren din plade, før du får din præmie.

 

BØRNEULYKKESFONDEN OG LEGEHELTENE

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation. Vi arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker. Vi forebygger og skaber sikre rammer inden for områderne hjemmet, trafikken og sport/fritid uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Vi har ambitioner og kæmper for at gøre Danmark til det førende land inden for børnesikkerhed.

KONTAKT

Henriette Madsen

Generalsekretær i Børneulykkesfonden
Tlf.: 30 37 77 22
Mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Laura Krog Jensen

Kommunikationsmedarbejder i Børneulykkesfonden
Tlf.: 30 37 82 98
Mail: lk@borneulykkesfonden.dk