D. 16. december giver Marc Pedersen fra Vejle sig selv den vildeste udfordring. Han skal nemlig svømme et maraton på 24 timer til fordel for Legeheltene på Regionshospitalet Viborg. Og Marc har en helt særlig grund til at give sig selv denne vilde udfordring. I juli 2018 blev Marc nemlig ramt af to hjerneblødninger. Siden da har han skulle lære alt forfra igen – lige fra at kravle til at holde en gammel. Marc har altid dyrket ekstremsport, og han har blandt andet gennemført Hell Run to gange. Men det blev der sat en brat stopper for efter hans to hjerneblødninger.

Efter hans hjerneblødninger måtte Marc finde en ny træningsform. Og det blev svømning. I april måned fyldte Marc 42 år, og det fejrede han ved at svømme 42 kilometer på 42 timer. Men nu har Marc givet sig selv en ny udfordring – 42 kilometer på 24 timer.

Skal du svømme med?

Du har muligheden for at svømme ved siden af Marc, mens han gennemfører sit livs udfordring. Vi sætter 6 billetter til salg, og hver billet gælder i 4 timer. På den måde er der hele tiden en, der svømmer ved siden af Marc og støtter og motiverer ham. Hver billet koster 500 kr., og pengene går naturligvis til Marc indsamling til Legeheltene.

Hvis du har lyst til at svømme sammen med Marc, så send 500 kr. via MobilePay 65784. Husk at skrive dit navn i kommentarfeltet.

Støt Marcs indsamling

Du kan også støtte Marcs indsamling til Legeheltene ved at donere et beløb, for hver kilometer han svømmer. Klik her for at give et bidrag

Om Legeheltene

 

Kontakt

Henriette Madsen

Generalsekretær for Børneulykkesfonden
Tlf: 30 37 77 22
Mail: Buf@borneulykkesfonden.dk

Signe Schouw

PR- og kommunikationsansvarlig for Børneulykkesfonden
Tlf: 30 37 81 34
Mail: sls@borneulykkesfonden.dk