Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Bliv Medlem

Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år, men også årsag til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 150.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen.

Du kan være med til at gøre en forskel for Danmarks mange børn og støtte Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Dit bidrag går til kampagner, læringsmaterialer og pædagogiske hjælpemidler, der skal undervise børn, institutioner og forældre på en anderledes og sjov måde i, hvordan man undgår ulykker. Børneulykkesfonden ønsker ikke, at pakke børnene ind i vat, med derimod at lære børn om forebyggelse gennem leg og udfoldelser. Dit bidrag går ubeskåret til at sikre børn den bedst mulige fremtid.

Som medlem vil du få en række medlemsfordele fx:

  • Rabat på vores arrangementer
  • Vores medlemsnyhedsbrev, der holder dig opdateret om Børneulykkesfondens arbejde

Det koster kun 200,- kr. om året - læs mere om medlemsrabatter nederst på siden.

Tusind tak for din støtte!

Bliv medlem ved at donere 200 kr. eller mere og sætte kryds i feltet for medlemskab. Du kan donere til Børneulykkesfonden her.

Du kan også foretage en bankoverførsel til:

Danske Bank
Reg.nr. 3100
Kontonummer 3100178303
Foreningens CVR er 31715105

I beskedfeltet på bankoverførslen skal du skrive "Medlemskab".

 

Støt Børneulykkesfonden

Du skal til at gøre noget helt enestående – nemlig at støtte Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Når du støtter vores arbejde, er du blandet andet med til at give børn, forældre og institutioner de redskaber, der skal til for at undgå og forebygge børneulykker. Børneulykkesfonden kæmper for, at læring om og forebyggelse af ulykker ikke skal være en sur pligt, børnene skal udstå, men i stedet benytte leg til læring.  

Medlemsrabatter

Som medlem kan du få medlemsrabatter til Centimeter Maraton, Refleksløbet og Pixeline Bogstavløbet

Der er mulighed for masser af bevægelse og aktivitet med Børneulykkesfondens arrangementer.
Alle medlemmer har mulighed for at deltage i Centimeter Maraton, Pixeline Bogstavløbet og Børne Refleksløbet til gode priser. Til Centimeter Maraton, Pixeline Bogstavløbet og Børne Refleksløbet har alle medlemmer mulighed for at få deltagere tilmeldt løbene med 20 % rabat pr. deltagergebyr – dog max 2 deltagere pr. løb. Man skal oplyse sit medlemsnummer for at opnå rabatten. Nummeret modtages i velkomstbrevet, der modtages ved indmeldelse. Hvis du har spørgsmål vedrørende Centimeter Maraton, kontaktes Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk.

Støt os Følg os