Samarbejdspartnere

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden er en non-profit organisation, der har til formål at sikre børns sikkerhed og nedbringe antallet af børneulykker gennem forebyggelse. Børneulykkesfondens ambition er at skabe en mere sikker fremtid for danske børn, både i og uden for hjemmet, med udgangspunkt i leg, der kan forbedre børns motorik og dermed også mindske antallet af alvorlige ulykker.

Læs mere om Børneulykkesfonden

Høst & Søn

Høst & Søn er et af Danmarks ældste eksisterende forlag, grundlagt i 1836 af Andreas Frederik Høst. Forlaget har gennem sin lange historie haft forskellige udgivelsesprofiler inden for både fag- og skønlitteratur. Især fra 70’erne blev børne- og ungdomsbøgerne et kerneområde, hvor Høst & Søn bl.a. markerede sig med politisk, socialrealistisk børnelitteratur og formmæssigt eksperimenterende billedfortællinger.

I dag er Høst & Søn blandt Danmarks førende inden for kvalitetslitteratur til børn og unge. Med illustrerede fortællinger, fantasy og letlæsningsbøger, noveller og ny nordisk ungdomsrealisme skaber Høst & Søn bøger, der både underholder og udfordrer. Her finder du de højtelskede klassikere som H.C. Andersen, Cirkeline og De små synger side om side med moderne helte, heltinder og antihelte som AntboySkammerens datterVillads fra ValbyMuldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved og elefantungen Carl – uopslidelige historier, som du har lyst til at dele med andre.

Høst & Søn udgiver også prisvindende ungdomsforfattere som Ronnie Andersen, Jesper Wung-Sung og Anita Krumbach, populære fantasy-forfattere som Kenneth Bøgh Andersen, Lene Kaaberbøl og Josefine Ottesen samt en række markante oversatte stemmer i moderne børne- og ungdomslitteratur, bl.a. Neil Gaiman, James Dashner og John Green.

Læs mere om Høst & Søn og følg med i nye bogudgivelser

Støttet af:

Udviklingen af "Villads fra Valby – Sikker i trafikken" læringsmaterialet er støttet af Aros Forsikring Classic Race Donation. Med donationerne vil Aros Forsikring Classic Race Donation fremme udviklingen af tiltag, der forbedrer sikkerheden i trafikken for de mest sårbare grupper, nemlig børn og unge. Arbejdet med trafiksikkerhed foregår både ved uddannelse på trafikskoler, ved uddeling af hjælpemidler og via økonomisk støtte til trafiksikkerhedsprojekter. Donationen fra Aros Forsikring Classic Race Donation til Børneulykkesfonden er ydet i samarbejde med Sportscarevent.