Sikkerhedsugen

Med læringsmaterialet til Sikkerhedsugen, som er målrettet institutioner og indskolingen, sætter vi sammen fokus på forebyggelse af børneulykker. Formålet er, at børnene på en aktiv, sjov og involverende måde bliver bevidste om, hvordan de i hverdagen kan blive gode til at passe på sig selv og hinanden. Sikkerhedsugen afholdes i uge 9 og er udviklet af Børneulykkesfonden.

Sikkerhedsugen 2021: Sikkerhed i Børnehøjde

Til Sikkerhedsugen 2021 har institutioner og indskolinger mulighed for at bestille kampagnepakken Sikkerhed i Børnehøjde.  Her er der fokus på en legende og aktiv tilgang til læring, der ruster pædagoger, lærere og børn til at forebygge ulykker i daginstitutionen og skolen. I materialet arbejdes der med både fysiske og sociale forhold, der potentielt kan lede til ulykker. Målet er, at børnene bliver bedre til at genkende situationer og adfærd i hverdagen, hvor det er godt at være opmærksom, eller hvor der på anden måde gælder særlige forholdsregler – eksempelvis ved færden i trafikken, en tur i skoven eller i forhold til aktiviteter og leg på stuen og i skolegården.

Bestil kampagnepakken 2021 her

Ekstra materiale til ugen

Som en del af materialet kan I downloade plakater, forælderfoldere, diplomer og en pædagogisk vejledning. Dette materiale kan I også finde ved at klikke her.

Andre kampagnepakker

Husk også, at det er muligt at bestille Sikkerhedsugens kampagnepakke fra 2017 og 2019 for 125 kr. Psst... den kan også anvendes uden for uge 9. Læs mere her.

Luk menu