Refleksstafetten

Som en del af Årets Refleksdag 2023 afholder Børneulykkesfonden: Refleksstafetten. Konceptet er ganske enkelt. Refleksstafetten skal bringes fra Nordjylland til København på fire dage fra den 26. oktober til den 29. oktober, ved at frivillige løbere/cyklister bringer stafetten gennem Danmark. Omkring 400 km stafet venter forude. Skal du løbe/cykle med?

Formålet med stafetten

Refleksstafetten har til formål at lyse hele Danmark op og sætte fokus på synlighed i trafikken ved brug af reflekser i den mørke tid. Frivillige refleksløbere/cyklister lyser Danmark op i dagene omkring Årets Refleksdag og løber/cykler med stafetten fra by til by med reflekser på tøjet.

Løb/kør for øget trafiksikkerhed og indlagte børn

Frisk luft, sved på panden og mulighed for at gøre en forskel. Det er blot tre af grundene til at deltage i Refleksstafetten og løbe med på en af distancerne fra Nordjylland til København. Som deltager er du med til at sprede det gode budskab om at bruge reflekser i den mørke tid. Samtidig samler du ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene i form at kilometersponsorater og MobilePay-donationer fra dit netværk, familie og venner, der kan støtte dig på ruten ved at donere et valgfrit beløb for hver kilometer, du tilbagelægger. 

Find løbeskoene eller cykelhjelmen frem, tag din kollega eller ven under armen og vær med i Refleksstafetten 2023 fra den 26. oktober til den 29. oktober.

Du kan se en oversigt over ruterne her

Du tilmelder dig Refleksstafetten ved at udfylde nedenstående formular 🙂