Refleksstafetten

Som en del af Årets Refleksdag 2020 går Codan, Privatsikring, lokale pengeinstitutter og Børneulykkesfonden sammen om et nyt koncept: Refleksstafetten. Konceptet er ganske enkelt. Refleksstafetten skal bringes fra Vrå til København på fire dage, ved at frivillige løbere bringer stafetten gennem Danmark. Omkring 500 km stafet venter forude. Skal du løbe med?

Formålet med stafetten

Refleksstafetten har til formål at lyse hele Danmark op og sætte fokus på synlighed i trafikken ved brug af reflekser i den mørke tid. Frivillige refleksløbere lyser Danmark op i dagene omkring Årets Refleksdag og løber med stafetten fra by til by med reflekser på løbetøjet.

Løb for øget trafiksikkerhed og indlagte børn

Frisk luft, sved på panden og mulighed for at gøre en forskel. Det er blot tre af grundene til at deltage i Refleksstafetten og løbe med på en af distancerne fra Vrå til København. Som refleksløber er du med til at sprede det gode budskab om at bruge reflekser i den mørke tid. Samtidig samler du ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene i form at kilometersponsorater og MobilePay-donationer fra dit netværk, familie og venner, der kan støtte dig på ruten ved at donere et valgfrit beløb for hver kilometer, du tilbagelægger. 

Find løbeskoene frem, tag din kollega eller ven under armen og løb med i Refleksstafetten.

TILMELDING

Du tilmelder dig Refleksstafetten ved at sende en mail til buf@borneulykkesfonden.dk 

Ved tilmelding har vi brug for følgende oplysning:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Ønsket rute
  • Et billede af dig selv