Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skattejagt med Rasmus Klump i Tivoli

maj 22 @ 11:00 am - maj 24 @ 3:00 pm

Kr.100 – Kr.120

KALDER ALLE SKATTEJÆGERE!

Du kender ham helt sikkert! Han elsker pandekager. Rejser jorden rundt med sine venner. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr!

I Tivoli (København) er der nemlig skatteposter med Rasmus Klump, der bare venter på at blive fundet. Kan du mon finde dem?

I Pinsen den 22., 23. og 24. maj fra kl. 11-15.00 afholder Børneulykkesfonden i forbindelse med Rasmus Klump Dage i Tivoli skattejagt med Rasmus Klump. Her skal hele familien ud på eventyr sammen i haven og finde Rasmus Klump-skatteposter undervejs. Skatteposterne optræder i form af Rasmus Klump tegninger, så Rasmus Klump er ikke fysisk tilstede ved posterne. De kan både være placeret i træer eller vinduer, men fælles for dem er, at de kun venter på at blive fundet af dygtige skattejægere.

Alle deltagere får udleveret et klistermærke til at sætte på maven, en goodiebag og en flot medalje samt diplom, som præmie, når skattejagten er klaret. Der er i år også et polkaprikket badehåndklæde til de 200 første tilmeldte skattejægere.
Derudover vælger man ved tilmelding om man ønsker ovenstående sammen med en Rasmus Klump refleksvest eller en polkaprikket T-Shirt. Pakkerne koster henholdsvis 100 kr. og 120 kr. Er I blandt de første 200 tilmeldte, modtager I et gratis Rasmus Klump håndklæde. Obs! Vær opmærksom på at indgangen til Tivoli ikke indgår i skattejagtsbilletten.

Og… ingen skattejagt uden et skattekort! Når I deltager i skattejagten, får I udleveret et skattekort, hvor alle Rasmus Klump-posterne er angivet. Kig på skattekortet og se, hvor mange poster, I kan finde på jeres tur rundt i haven. I får udleveret alle materialer til skattejagten på Plænen i Tivoli. Her er også mulighed for eftertilmelding. Forældre er gratis med.

Måske møder du andre, der er på skattejagt i Rasmus Klump-vest med startnummer på maven? Giv dem en flyvende high-five på afstand – og husk generelt at holde god afstand på turen.

På plænen i Tivoli vil der være hyggelige og underholdende aktiviteter såsom badgeværksted, lykkehjul, trafiklegeplads, læsehjørne, en illustrator og fotosjov. På Plænescenen kommer Rasmus Klump og Flora og laver sjov.

Læs mere om Rasmus Klump Dage her: https://www.tivoli.dk/da/kultur+og+program/program/2021/rasmus_klump_dage_2021

Måske det skal foreviges, at I er på skattejagt og har fundet alle posterne – og dermed fået både diplom og guldmedalje? Del gerne jeres skattejagt med os i form af et foto eller videoklip på Instagram/Facebook med #rasmusklumpskattejagt eller på mail til buf@borneulykkesfonden.dk, så deltager du automatisk i vores konkurrencen om 4 entrebilletter til Tivoli.

Skattejagt til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene. Når du og dit barn deltager i skattejagt med Rasmus Klump, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på http://www.xn--brneulykkesfonden-00b.dk www.børneulykkesfonden.dk I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på http://www.legeheltene.dk/www.legeheltene.dk

Arrangøren oplyser
I bestemmer selv, hvilken én af dagene, I ønsker at gå på skattejagt.
Medbring kvittering ved afhentning af materialer.
Vær opmærksom på at indgangen til Tivoli ikke indgår i skattejagtsbilletten.

-> Afsted til tilmelding 

Detaljer

Start:
maj 22 @ 11:00 am
Slut:
maj 24 @ 3:00 pm
Pris:
Kr.100 – Kr.120

Sted

Tivoli
1630 + Google Maps