Arranger din egen skattejagt

Frisk luft, familiehygge og et skattekort. Det er hovedingredienserne, når Skattejagt med Rasmus Klump løber af stablen. Og nu har du mulighed for at arrangere din egen skattejagt i din by.

Om Skattejagt med Rasmus Klump

Når du arrangerer Skattejagt med Rasmus Klump, inviterer du børnefamilier til at gå på eventyr sammen og finde skatteposter undervejs.

Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo i bedste Rasmus Klump-stil, så hele kroppen kan varmes op hjemmefra, inden de skal ud på skattejagt. Alle deltagere modtager et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema og en flot medalje samt diplom, som præmie, når skattejagten er klaret. Derudover vælger man ved tilmelding om man ønsker ovenstående sammen med en Rasmus Klump-refleksvest eller en polkaprikket t-shirt. Det koster 110/130 kr. + fragt (50 kr.) pr. barn at deltage og forældre er gratis med.

Støt Børneulykkesfonden og Legeheltene

Ved at arrangere din egen Skattejagt med Rasmus Klump er du samtidig med til at støtte et godt formål. Overskuddet fra skattejagten går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde samt Legeheltenes arbejde på de danske hospitaler.

Skattejagt med Rasmus Klump kan arrangeres både som privat person, som virksomhed, som skole, kommune eller som sportsklub. Når du ønsker at tage en snak om at arrangere skattejagt, skal du skrive navn og kontaktoplysninger på en primær ansvarlig person.

Vil du melde dig som arrangør af Skattejagt med Rasmus Klump eller vil du vide mere, så kontakt Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk eller på 30 37 77 22.

Som arrangør skal du…

 • Sørge for, at finde mindst 10 steder, der vil være skattepost. Skatteposterne kan enten være hos privatpersoner, i butikker eller hængende i det fri (Bemærk: Butikker skal huske at hænge skatteposten i butiksvinduet, så skatteposten kan findes, selvom butikken har lukket).
 • Sørge for, at ruten er sikker at gå.
 • Sørge for, at posterne bliver hængt op, så de er synlige i det tidsrum, der er skattejagt.
 • Sørge for, at posterne, der hænger i det fri, bliver taget ned igen samme aften som skattejagten slutter.
 • Sørge for, at finde to steder, der gerne vil have en kasse stående med små gaver til børnene (kasser med gaverne bliver sendt til dig fra Børneulykkesfonden).

Børneulykkesfonden sørger for…

 • At sende skatteposter, som du kan dele ud/hænge op.
 • At sende de små gaver til børnene, der skal placeres på ruten.  
 • Online tilmeldingssystem, hvor folk kan tilmelde sig skattejagten.
 • Sponsorer til Skattejagt med Rasmus Klump på landsplan. Sponsorernes rolle er at give en økonomisk håndsrækning til afholdelse af skattejagten, fx produktion af materialer. Du er velkommen til at finde lokale sponsorer, men vær opmærksom på, at du ikke kan forpligte Skattejagt med Rasmus Klump eller Børneulykkesfonden overfor 3. mand. Evt. overskud fra sponsorater videregives til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Sponsor skal godkendes af Børneulykkesfonden.
 • Assistance til lokal-presseindsats, hvis det ønskes.
 • Assistance som sparringspartner til afholdelse af skattejagten.