Tag på skattejagt med Rasmus Klump

Du kender ham helt sikkert! Han elsker pandekager. Rejser jorden rundt med sine venner. Og så står han altid klar med high-fives til alle børn, når de krydser målstregen til Centimeter Maraton. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr! I udvalgte byer over hele landet er der nemlig skatteposter med Rasmus Klump, der bare venter på at blive fundet. Kan du mon finde dem?

I weekenden den 22. + 23. august afholder Børneulykkesfonden skattejagt med Rasmus Klump, der giver hele familien mulighed for at gå på eventyr sammen og finde skatteposter undervejs. Skatteposterne optræder i form af Rasmus Klump-bamser/-produkter og tegninger, så Rasmus Klump er ikke fysisk tilstede ved posterne. De kan både være placeret i butiksvinduer og på private adresser, men fælles for dem er, at det er en masse skønne mennesker, der frivilligt støtter op omkring aktiviteten.

Det kan derfor ske, at der forekommer en forglemmelse, hvor en af de angivet poster mangler, men så er benene heldigvis varmet godt op og klar til at gå videre til næste post. Vi gør desuden opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage ting fra posterne, medmindre andet er angivet.

Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo i bedste Rasmus Klump-stil, så hele kroppen kan varmes op hjemmefra, inden I skal ud på skattejagt. Alle deltagere modtager et klistermærke til at sætte på maven, to små skatte som belønning til skattejægerne undervejs på ruten og en flot medalje samt diplom, som præmie, når skattejagten er klaret. Derudover vælger man ved tilmelding om man ønsker ovenstående sammen med en Rasmus Klump refleksvest eller en polkaprikket T-Shirt. Pakkerne koster henholdsvis 100 kr. og 120 kr.

Og… ingen skattejagt uden et skattekort! Når I deltager i skattejagten, får I adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus Klump-posterne er angivet. Følg skattekortet og se, hvor mange poster, I kan finde på jeres rute.

Det koster 100/120 kr. + porto (50 kr.) pr. barn at deltage. Forældre er gratis med. Mere end 20 byer er med i Rasmus Klump-skattejagten. Se her i hvilke byer, I kan komme på skattejagt.

TILMELD DIG HER

Måske møder du venner på vejen?

Måske møder du andre, der er på skattejagt i Rasmus Klump-vest med startnummer på maven? Giv dem en flyvende high-five på afstand – og husk generelt at holde god afstand på turen. Måske det skal foreviges, at I er på skattejagt og har fundet alle posterne – og dermed fået både diplom og guldmedalje? Del gerne jeres skattejagt med os i form af et foto eller videoklip på Instagram/Facebook med #rasmusklumpskattejagt, så deltager du automatisk i vores konkurrencen om 4 entrebilletter og 4 pandekager i Rasmus Klumps Pandekagehus i Tivoli.

Skattejagt til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene

Når du og dit barn deltager i skattejagt med Rasmus Klump, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på www.legeheltene.dk