Tag på skattejagt med Rasmus Klump 

Du kender ham helt sikkert! Han elsker pandekager. Rejser jorden rundt med sine venner. Og så står han altid klar med high-fives til alle børn, når de krydser målstregen til Centimeter Maraton. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr! Rund omkring i Danmark er der nemlig skatteposter med Rasmus Klump, der bare venter på at blive fundet. Kan du mon finde dem?

I udvalgte byer afholder Børneulykkesfonden skattejagt med Rasmus Klump, der giver hele familien mulighed for at gå på eventyr sammen og finde skatteposter undervejs. Skatteposterne optræder i form af Rasmus Klump tegninger, så Rasmus Klump er ikke fysisk tilstede ved posterne. De kan både være placeret i vinduer, på postkassen eller i carporten, men fælles for dem er, at de kun venter på at blive fundet af dygtige skattejægere.

Alle deltagere modtager forud for skattejagten en opvarmningsvideo i bedste Rasmus Klump-stil, så hele kroppen kan varmes op hjemmefra, inden I skal ud på skattejagt. Alle deltagere modtager et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema og en flot medalje samt diplom, som præmie, når skattejagten er klaret. Derudover vælger man ved tilmelding om man ønsker ovenstående sammen med en Rasmus Klump refleksvest eller en polkaprikket T-Shirt. 

Og… ingen skattejagt uden et skattekort! Når I deltager i skattejagten, får I adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus Klump-posterne er angivet. Kig på skattekortet og læg en plan for jeres tur og se, hvor mange poster, I kan finde i jeres by. Måske I er så heldige også at finde de to poster med en ekstra lille ting til de seje skattejægere.

Det koster 110/130 kr. + fragt (50 kr.) pr. barn at deltage og forældre er gratis med.  Materialerne sendes til nærmeste GLS Pakkeshop. 

TILMELD DIG HER

Måske møder du venner på vejen?

Måske møder du andre, der er på skattejagt i Rasmus Klump-vest med startnummer på maven? Giv dem en flyvende high-five på afstand – og husk generelt at holde god afstand på turen. Måske det skal foreviges, at I er på skattejagt og har fundet alle posterne – og dermed fået både diplom og guldmedalje? Del gerne jeres skattejagt med os i form af et foto eller videoklip på Instagram/Facebook med #rasmusklumpskattejagt eller på mail til buf@borneulykkesfonden.dk, så deltager du automatisk i vores konkurrencen om 4 entrebilletter og 4 pandekager i Rasmus Klumps Pandekagehus i Tivoli.

Skattejagt til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene

Når du og dit barn deltager i skattejagt med Rasmus Klump, støtter I samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 65.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på www.legeheltene.dk