Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Pressemeddelelser fra april 2014

Uge 14

Ane Jægersborg bliver ny formand for Børneulykkesfonden - 03-04-2014

Ane Jægersborg bliver ny formand for Børneulykkesfonden, hvor hun skal være med til at videreføre arbejdet med at sætte børns sikkerhed på den offentlige dagsorden. Ulykker er blandt de mest alvorlige sundhedsproblemer hos børn i Danmark. Ane skal arbejde for at sprede budskabet om sikkerhed i børnehøjde, hvor børnenes leg ikke skal hæmmes, men hvor ulykkerne forebygges.

Uge 15

Forårsvejr er trampolinvejr - 07-04-2014

Det er et sikkert forårstegn, når havetrampolinen flytter fra redskabsskuret og ud på græsplænen. Men samtidig bliver det sæson for trampolinulykker, der kræver behandling på skadestuer og sygehuse. Derfor er det vigtigt at kende de fem gode råd om sikker brug af trampolinen.

Uge 16

Mødre er mere utrygge ved at give førstehjælp - 15-04-2014

Der er fart over feltet, når børnene leger, og ulykker kan pludseligt opstå. I sådan en situation er det godt, hvis man kan sin førstehjælp, men en ny undersøgelse fra Børneulykkesfonden og Falck viser, at mange forældre - særligt mødre - er utrygge ved at skulle give et barn den livreddende førstehjælp.

Uge 18

Classic Race Aarhus støtter børns trafiksikkerhed - 28-04-2014

Hurtige BMW’er, Bugatti’er og Bentley’er er normalt ikke det første, man forbinder med børns trafiksikkerhed. Men når Classic Race Aarhus fredag den 16. maj slår dørene op til en weekend med historiske køretøjer på to og fire hjul, doneres entré-indtægterne ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde med trafiksikkerhed i børnehøjde.

Støt os Følg os