Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Cookies- og privatlivspolitik

I det følgende kan du læse Børneulykkesfondens politik for behandling af dine personoplysninger, som du afgiver, når du besøger vores hjemmesider og anvender deres forskellige tjenester.
 

Introduktion

Når du besøger www.børneulykkesfonden.dk, og Børneulykkesfondens subsites, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiderne. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og behandling hos tredjeparter, der har adgang til dem. Der er flere af vores tjenester, som forudsætter, at du afgiver visse personlige oplysninger. Dette gælder eksempelvis ved bestilling i webshoppen, tilmelding til arrangementer, nyhedsbreve m.m.

 

Cookies

Når du besøger et af vores websites, modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes i webbrowseren på din computer, smartphone eller tilsvarende, når du besøger hjemmesiden. Cookies gør det muligt at genkende din computer (eller lignende), huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. En cookie kan indeholde tekst og tal, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie, og den kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Stort set alle websites anvender cookies, og i nogle tilfælde kan cookies være den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. Cookiedeklarationen opdateres hver måned af www.cookieinformation.dk.  

 

Hvordan undgår jeg cookies?

Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser på følgende side: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Behandling hos tredjepart

Børneulykkesfonden benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Børneulykkesfonden. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Børneulykkesfonden og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

 

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Dette sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller arrangementer, opretter et medlemskab i en af vores klubber eller foretager et køb i vores webshop.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af et medlemskab, tilmelding til events eller ved køb af produkter i vores webshop. Hvis du er medlem i en af vores klubber, indsamler vi også dine loginoplysninger til klubsiderne. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger.

 

Formål med personoplysninger

Børneulykkesfonden indsamler dine personoplysninger for at kunne gennemføre og levere en given tjeneste til dig, såfremt du har anmodet herom. Derudover indsamler Børneulykkesfonden dine personoplysninger til brug for medlemsundersøgelser, målrette markedsføring og statistik. Kun de personer, som anmoder om det, eller har givet tilladelse, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os. Du har altid mulighed for at opsige et medlemskab, afmelde nyhedsbreve eller angive, hvis du fremover ikke ønsker at modtage henvendelser fra os.

 

Din sikkerhed

Vi har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af vores websites, hvilke links du klikker ind på, geografisk placering, køn og alderssegment m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, adresse og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til buf@borneulykkesfonden.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet (og subsites) ejes og publiceres af:

Børneulykkesfonden
Gammel Kongevej 60
1790 København
CVR: 31715105

Telefon: 30 37 77 22
E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Støt os Følg os