Kom med indenfor i den smukke koncertsal på Blegdamsvej 23, 2100 København

Søndag den 2. juni 2019 kl. 14.00 til 16.30

I Den Danske Frimurerordens Koncertsal afholdes et stort velgørenhedsarrangement til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene.

PRISER:

Billetpris: kr. 195 – pengene går ubeskåret til Børneulykkesfonden og Legeheltene

Køb billet her

Maria Ordenen, Den Danske Frimurerorden, Jesper Høvring og Børneulykkesfonden byder velkommen til dette arrangement.

PROGRAM:

Kl. 13:00 Dørene åbnes, og der tilbydes et glas champagne

Kl. 14:00-14:15 Velkomst og koncert

Kl. 14:15-15:30 Foredrag

Kl. 15:30-15:45 Koncert

Kl. 15:45 til 16:30 Kaffe og kage, som serveres i den smukke spisesal i Stamhuset

TOMBOLA

Inden foredraget begynder, er der mulighed for at købe lodder til en tombola. I tombolaen kan du vinde eksklusive præmier til en høj værdi. Hvert lod koster 25 kr., og du kan købe 5 lodder for 100 kr.

Præmier:

JESPER HØVRING

Til arrangementet vil den dygtige danske kjoledesigner, Jesper Høvring, fortælle om hans vej fra første sting til nu og om at være en af Danmarks førende kjoledesignere.

Jesper er dressmaker og kendt for sine smukke kreationer. Han har gennem sin karriere klædt et hav af fashionable kvinder på i imponerende kjoler bl.a. Kronprinsesse Mary, Sarah Grünewald, Christiane Schaumburg-Müller og mange flere.

Som en del af Jespers store engagement for Legeheltene har han også deltaget i Climb for Charity, hvor han i januar 2019 besteg Kilimanjaro.

MICHAEL JØRGENSEN

Der vil også være et indlæg ved Michael Jørgensen som deltager i OL for handicappede – håndcykling. Michael er rygmarvsskadet efter en motocrossulykke. Alligevel er han DM-vinder og har tidligere deltaget ved VM og OL i paracykling. Derudover er Michael den første dansker, der har besteget Kilimanjaro i kørestol. Han mener, at viljen skaber evnen til at kunne. Derfor var han ikke i tvivl om, at han skulle nå toppen af Afrikas højeste bjerg i januar 2019.

Michael Jørgensen besteg Kilimanjaro sammen med Jesper Høvring. Michael og Jesper tog turen til Kilimanjaro for bl.a. også at samle penge ind til fordel for Børneulykkesfonden og deres Legehelte.

Kom og hør deres historie om vejen til toppen af Kilimanjaro. Det krævede en stor portion vilje, utallige lag hud på hænderne og massevis af timer. Men det resulterede også i et stærkt knyttet venskab mellem de to.

KUNSTNERE

MARIA ORDENEN

En lukket Orden for kvinder. Indstiftet 27. september 1916 i Oslo.
Ordenens grundlægger er Dagny Kristensen (1876-1962).

Maria-Ordenen er bygget på kristent, etisk grundlag. Dens formål er at fremme selverkendelsen hos medlemmene og støtte dem i deres arbejde for personlighedens udvikling.

Det findes i dag 42 norske, 15 svenske, 7 danske, 2 tyske, 1 islandsk og 2 finske Maria-loger med til sammen ca. 7300 medlemmer.

For mere information se hjemmeside: www.maria.no

Du er også velkommen til at kontakte:
Præsident i Maria Logen i Roskilde
Jeanett Korch Elong: praesident7ao@gmail.com

Børneulykkesfonden vil også være repræsenteret ved arrangementet og vil fortælle om fondens arbejde samt Legeheltens arbejde på de danske børneafdelinger.

OM LEGEHELTENE

Kontakt

 

Henriette Madsen
Generalsekretær for Børneulykkesfonden

Telefon: 30 37 77 22
E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Signe Lykke Schouw
PR- og kommunikationsansvarlig hos Børneulykkesfonden

Telefon: 30 37 81 34
E-mail: sls@borneulykkesfonden.dk