You are currently viewing Hip hip hurra: Legeheltene fylder 4 år

Hip hip hurra: Legeheltene fylder 4 år

Tirsdag d. 27. april har Legeheltene fødselsdag! Og vi inviterer indlagte børn i Danmark til fødselsdagsfest – på hver deres hospitalsstue.

Det sidste år har, grundet corona, ikke budt på mange fester for hverken voksne eller børn – og slet ikke for de børn, der er så uheldige at være indlagt på hospitalet. Sidste år fejrede Legeheltene med stor succes og tilslutning deres fødselsdag med en coronavenlig fødselsdagsfest og i år gentages initiativet.

De indlagte børn får både kager, flag og gaver, så de kan komme med til fødselsdagsfest – en fest der fejres over hele landet, men på hver sin hospitalsstue grundet risikoen for smitte med coronavirus. Kagerne er doneret af Bæchs Conditori. I stedet for forhindringsbaner og boldspil står dagen på “ballonbadminton” og “flaskehalsen peger på” med forskellige bevægelser – næsten som en almindelig fødselsdagsfest.

Legeheltenes ønskeliste til gaver er ikke så lang i år. Det eneste vi ønsker os er at kunne glæde endnu flere indlagte børn med mere aktiv leg og bevægelse på flere børneafdelinger rundt om i Danmark. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at opfylde dette ønske, så kan du donere en festlig fødselsdagslagkage i alle mulige størrelser til Legeheltenes arbejde.
Du bestemmer selv, om du vil donere en lagkage med to, fire, seks eller otte lag. Kagerne koster mellem 20 kr. og 150 kr., og støtten overføres på MobilePay-nummer 403171.

Læs meget mere om Heltefødselsdagen her. 

Mange tak for fødselsdagsgaven!