We Can Be Heroes

Legeheltene og Netflix samarbejder om den sejeste helteaktivitet - We Can Be Heroes.

Tegn din egen superhelte tegneserie og vær med til at sikre aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Hvem er din superhelt? Måske er det dine forældre, en fra din klasse eller måske en fra We Can Be Heroes? Nu kan du være med til at støtte Legeheltene alene ved at tegne din helt egen superhelte tegneserie og sende den ind til os.

Find farveblyanterne frem og tegn flagrende kapper og superhelte med særlige superkræfter. Det kan være, at din superhelt kan flyve, gå på vandet eller har en anden hemmelig identitet. Én ting er dog sikkert - og dét er, at for hver tegning, der laves og indsendes til os, donerer Netflix 15 kr. til Legeheltene. Dog max op til 30.000 kr.

Find vores skabelon her, tegn din helt egen superhelt og upload din tegning på Instagram med #sagnheltene (*OBS! Din profil skal være offentlig).
Har du ikke Instagram, kan du også sende tegningen til os på buf@borneulykkesfonden.dk

Konkurrence:

Udover at støtte indsamlingsinitiativet med hver tegning, du sender, vil du samtidig være med i en konkurrence. Vi trækker nemlig en særlig vinder blandt alle tegninger, som får sin helt egen tegneserie gengivet af Lakserytteren. Vinderen bliver kontaktet direkte på mail d. 25. januar 2021.

Vi glæder os til at modtage jeres tegninger! Tusind tak for jeres støtte.