Ambassadører

Legeheltenes ambassadører er:

Pia Allerslev

Pia Allerslev er tidligere børne- og ungdomsborgmester i Københavns Kommune og nu selvstændig rådgiver.

"Det har været vigtigt for mig at kunne være med til at sikre, at der er Legehelte på så mange hospitaler som muligt. Indlagte børn og unge har brug for at blive aktiveret – både fysisk og mentalt. Hele mentaliteten bag Legeheltene giver enormt god mening; det er uddannede “helte”, der ved, hvad der skal til for at skabe stærkere og gladere børn – og det er engagerede frivillige, der knokler for at samle penge ind, så vi forhåbentlig snart vil kunne få glæde af Legehelte på alle landets børneafdelinger."

Ditte Ylva Olsen

Ditte Ylva Olsen er en dansk skuespillerinde. Hun er bedst kendt for sine utallige roller i børneteater samt i rollen som "Bendtsen" i den populære tv-serie Dicte.

Michael Olesen

Michael Olesen er professionel danser og vinder af Vild med Dans 2017 sammen med sin dansepartner Sofie Lassen Kahlke.

"Legeheltenes arbejde er med til at sprede så meget glæde, smil og god energi til alle de børn, som i hverdagen er indlagt og kæmper for at blive raske. Specielt for de mange børn, som har en meget hård og lang kamp mod at blive rask, er Legeheltene et lyspunkt i deres hverdag og med til at give dem mere energi og mod på at kæmpe videre. Deres arbejde giver så meget mening og gør så stor en forskel for børnene, at jeg var ikke et sekund i tvivl om at ville støtte op."

Ønsker du at blive ambassadør for Legeheltene? Så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.