Ambassadører

Legeheltenes ambassadører er:

Rikke Gøransson

Rikke Gøransson er dansk tv- og radiovært med meget på CV'et. Hun er en vaskeægte eventyrer og har i 14 år været TV-vært på Paradise Hotel. Derudover er hun psykoterapeut, fitness- og kostvejleder samt influencer.

"Jeg har hele livet følt et ansvar og en lyst til at hjælpe og gøre godt, hvor jeg kan. Børn har et særligt sted i mit hjerte, og da jeg er den ældste i min generation i familien, falder det mig så hjertens naturligt at støtte op om netop Legeheltenes arbejde. At holde gang i børns lys i en mørk tid gennem leg er så fint og vigtigt. Jeg er stolt af at være en del af Legeheltenes flotte arbejde."

Kasper Kirkegaard

Kasper Kirkegaard er radiovært på MTV-Radio og NRJ samt quizvært på Primetime. Han har gennem en årrække arbejdet aktivt som ambassadør for Legeheltene og samlet penge ind til Børneulykkesfonden ved diverse løb, bjergture og arrangementer. Han er desuden en ivrig podcaster og rejseentusiast med masser af energi og nysgerrighed efter nye oplevelser og hjertevarme relationer.

Nicolai Schwartz

Mit navn er Nicolai Schwartz, og jeg er 34 år. Til dagligt arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en vuggestue og 2 børnehaver- når jeg ikke arbejder, elsker jeg at bruge tid med mine to dejlige bonusbørn og min familie. Jeg elsker at være kreativ og lave “alting ud af ingenting”.

 

"Da jeg hørte om det store arbejde, Legeheltene og Børneulykkesfonden gør for indlagte børn rundt omkring på de danske hospitaler, tænkte jeg straks, det vil jeg være en del af. Jeg elsker at gøre noget godt for andre og at være med til at gøre en forskel. Derfor er jeg utroligt stolt og beæret over at få lov at være en del af teamet."

Michael Olesen

Michael Olesen er professionel danser og kendt fra tv-programmet Vild med dans og Cirkusrevyen.

"Legeheltenes arbejde er med til at sprede så meget glæde, smil og god energi til alle de børn, som i hverdagen er indlagt og kæmper for at blive raske. Specielt for de mange børn, som har en meget hård og lang kamp mod at blive rask, er Legeheltene et lyspunkt i deres hverdag og med til at give dem mere energi og mod på at kæmpe videre. Deres arbejde giver så meget mening og gør så stor en forskel for børnene, at jeg var ikke et sekund i tvivl om at ville støtte op." 

Mathias Jeppesen

Mathias er civiløkonom og influencer. Han står bag profilen Capblitz på Instagram.

"Jeg hedder Mathias Jeppesen, 27 år gammel og bor på Vesterbro. Det har altid ligget mig meget nært at hjælpe andre, som i en eller anden grad har brug for det. Det har været en del af min identitet de sidste 10 år at prioritere velgørenhed over alt andet – da den bedste følelse i verden er at hjælpe andre i nød. Ved at blive ambassadør for Legeheltene har jeg mulighed for netop at gøre dette. Jeg har et stort netværk, som positivt vil kunne bidrage til den forsatte drift af Legeheltene og deres utrolige arbejde for at sikre aktive og glade børn, alt imens de er syge og indlagte i uvante omgivelser. Jeg var derfor ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev adspurgt om denne mulighed, og vil derfor gøre alt for at bidrage til en forsat udvikling, og støtte op omkring Legeheltene og sprede budskabet omkring deres virke."

Benjamin Danni Papp

Benjamin er influencer og står bag profilen benjamindannipappdk på Instagram.

“Som far til hverdag, lægger jeg en store glæde i at kunne være med til at bidrage til, at børnene på de danske hospitaler får et smil med på vejen."

Allan Wiinberg (Barnligfar)

Mit navn er Allan, og jeg har Facebookbloggen Barnligfar. En side med lidt over 23.000 følgere. En side om at have syv ... snart otte børn i sit liv.

"Jeg er Barnligfar! På fjæs-bogen har jeg en lille blog, som mest handler om mit liv med min kone og vores snart 8 børn... ja, 8! En god blanding af dine, mine og vores. Jeg støtter op om Legeheltene, fordi deres ønske om at bidrage til leg og bevægelse for børn på hospitaler er beundringsværdigt. Og deres navn ´Legeheltene´ taler til mit barnlige hjerte."

Camilla Maria Breum

Camilla er blogger.

"Jeg hedder Camilla Maria Breum, er bosat i Ribe, Vestjylland, sammen med min kæreste og vores to skønne børn. Og netop de to er grunden til, at jeg ønsker at støtte Legeheltenes vigtige arbejde. 

Da vores yngste, Kalle, kom til verden, tilbragte vi de første 10 måneder af hans liv på sygehuset. En vanvittigt hård tid for vores lille familie. Der stiftede vi bekendtskab med Legeheltene på OUH, der gjorde en forskel for vores store pige, Sille. Lillebror Kalle er kronisk lungesyg, og kommer desværre til at tilbringe en del af sin barndom på børneafdelingen. Og det gør en kæmpe forskel for de indlagte børn, at der findes ildsjæle som Legeheltene, der gør dagene sjovere og motiverer til lege og bevægelse. 

Jeg deler ærligt og råt ud af vores liv med et kronisk sygt barn på bloggen camamamilla.momster.dk"

Ønsker du at blive ambassadør for Legeheltene? Så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.