Ambassadører

Legeheltenes ambassadører er:

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen er professionel danser og vinder af Vild med Dans i 2005 sammen med sin dansepartner Mia Lyhne, og igen i 2015 med sin partner Ena Spottag.

Mathias

Mathias er civiløkonom og influencer.

"Jeg hedder Mathias Jeppesen, 27 år gammel og bor på Vesterbro. Det har altid ligget mig meget nært at hjælpe andre, som i en eller anden grad har brug for det. Det har været en del af min identitet de sidste 10 år at prioritere velgørenhed over alt andet – da den bedste følelse i verden er at hjælpe andre i nød. Ved at blive ambassadør for Legeheltene har jeg mulighed for netop at gøre dette. Jeg har et stort netværk, som positivt vil kunne bidrage til den forsatte drift af Legeheltene og deres utrolige arbejde for at sikre aktive og glade børn, alt imens de er syge og indlagte i uvante omgivelser. Jeg var derfor ikke et øjeblik i tvivl, da jeg blev adspurgt om denne mulighed, og vil derfor gøre alt for at bidrage til en forsat udvikling, og støtte op omkring Legeheltene og sprede budskabet omkring deres virke."

Benjamin

Benjamin er influencer.

“Som far til hverdag, lægger jeg en store glæde i at kunne være med til at bidrage til, at børnene på de danske hospitaler får et smil med på vejen."

Camilla Maria Breum

Camilla er blogger.

"Jeg hedder Camilla Maria Breum, er bosat i Ribe, Vestjylland, sammen med min kæreste og vores to skønne børn. Og netop de to er grunden til, at jeg ønsker at støtte Legeheltenes vigtige arbejde. 

Da vores yngste, Kalle, kom til verden, tilbragte vi de første 10 måneder af hans liv på sygehuset. En vanvittigt hård tid for vores lille familie. Der stiftede vi bekendtskab med Legeheltene på OUH, der gjorde en forskel for vores store pige, Sille. Lillebror Kalle er kronisk lungesyg, og kommer desværre til at tilbringe en del af sin barndom på børneafdelingen. Og det gør en kæmpe forskel for de indlagte børn, at der findes ildsjæle som Legeheltene, der gør dagene sjovere og motiverer til lege og bevægelse. 

Jeg deler ærligt og råt ud af vores liv med et kronisk sygt barn på bloggen camamamilla.momster.dk"

Ønsker du at blive ambassadør for Legeheltene? Så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk.