Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Det er sejt at blive set!

Børneulykkesfonden vil gøre børn synlige i trafikken og deler derfor refleksveste ud til landets børnehaver, dagplejer, vuggestuer og skoleklasser, til og med 2. klasse. Formålet med uddelingen er at børn skal synes, det er ’Sejt at blive set’ - også ude i trafikken.

Fokus på børn og trafiksikkerhed

Børn er klædt i brune, grønne og røde flyverdragter. Nogle med en lille refleks, andre med en gammel, slidt refleks, og andre igen helt uden reflekser. Det er hverdagsbilledet i trafikken mange steder i landet, når institutioner eller skolebørn er på tur i den mørke tid.  Især i den mørke tid er det ekstra svært at få øje på børn i trafikken. Den manglende synlighed kan have alvorlige konsekvenser, hvis en bil overser et barn i mørket. Børneulykkesfonden vil lære Danmarks børn, at det er sejt at blive set, og at det er sejt at bære en refleksvest, når de færdes i trafikken. 

Støt os Følg os