Refleksbetjente

Skab gode refleksvaner hos børn og voksne med Refleksbetjente.

Refleksbetjente er et læringsmateriale, der lærer børn om vigtigheden af at bruge reflekser. Børnene lærer, hvor reflekserne skal sidde, hvornår de er særlige vigtige, om cyklens reflekser, om vedligeholdelse m.m. – alt hvad der er godt og vigtigt at vide om reflekser.

Gennem forløbet uddanner børnene sig til Refleksbetjente. En Refleksbetjent er én der ved en masse om reflekser og som også kan hjælpe andre børn og voksne med at have styr på deres reflekser både på sig selv og på cyklen. Med læringsmaterialet følger et refleksbetjentbadge og hat med til hvert barn og selvfølgelig en refleks; dette er Refleksbetjentenes uniform, og det gør det nemt at genkende en Refleksbetjent i vintermørket og for betjentene at hjælpe andre.

Læringsmaterialet tager udgangspunkt i, at det skal være sjovt at lære om reflekser, og at rig læring bl.a. bygger på aktiv deltagelse, dialog og erfaringsdannelse. Gennem illustrative plancher og varierede aktiviteter og lege skabes grundlag for samtaler og involvering, aktiv deltagelse, inklusion, sjov og læring.

Prisen for læringsmaterialet er 200 kr. pr. pakke og indeholder sæt til 25 børn.

Vi håber I vil være med.

Refleksbetjente – vi “Ses”!