Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Om kampagnen

Pas på Tandskaden har til formål at nedbringe antallet af tandskader og mindske omfanget af tandskaden, når skaden er sket. Kampagnen skal oplyse om forebyggelse af tandskader i børnehøjde og give forældre, bedsteforældre og fagfolk, der arbejder med børn, en grundviden om, hvad man skal gøre, når barnet har slået sine tænder.

Disse grupper skal vide, hvad man skal gøre, hvis der er sket en skade på et barns tænder – bl.a. om vigtigheden af, at barnet kommer i behandling hurtigt, efter at skaden er sket. Derudover skal kampagnen være med til at øge fokus på idrætssikkerhed og informere om, hvordan man kan undgå tandskader ved at bruge tandbeskyttere i visse sportsgrene.

Hvem er Hr. Tandskade

Hr. Tandskade er en figur, der er kommet til verden i et tandunivers, der længe har været kendt af mange børn. Det er universet, som i forvejen rummer karaktererne Karius & Baktus og Tandfeen.

Hr. Tandskade kan ikke lide at gøre børn ondt, men alligevel sker det, at børn kommer galt af sted og møder Tandskaden. Vi kan alle hjælpe med at passe på Tandskaden, enten ved at blive mere opmærksomme på, hvordan vi undgår at møde ham, eller ved at vide, hvordan vi skal behandle ham, når vi møder ham.

Hr. Tandskade vil være et fast indslag i det materiale, der bliver sendt ud til skoler, idrætshaller, biblioteker og tandklinikker.

Støt os Følg os