Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Velkommen til kampagnesitet Pas på Tandskaden

Tandskader sker hyppigt, og det er især børn og unge, der er blandt de udsatte. Hvert fjerde barn får en tandskade på de blivende tænder. Alt for mange forældre, lærere, pædagoger og idrætsledere ved ikke, hvad man skal gøre, hvis et barn pådrager sig en tandskade.

Børneulykkesfonden og Tandlægeforeningen ønsker at gøre noget ved de mange tandskader og har i den forbindelse udarbejdet kampagnen Pas på Tandskaden. Formålet med kampagnen er at informere om, hvordan man som forælder og barn kan forebygge tandskader i børnehøjde samt give forældre, bedsteforældre og fagfolk, der arbejder med børn, en grundviden om, hvad man skal gøre, når et barn har slået sine tænder.

Hr. Tandskade bliver introduceret som den nye figur i et tandunivers, der i forvejen rummer de kendte karakterer Karius & Baktus og Tandfeen.

Her på siden kan du få gode råd om, hvordan du forebygger tandskader. Du kan læse om, hvordan du håndterer tandskaden, når skaden først er sket. Desuden kan du se, hvordan du finder din nærmeste Tandlægevagt, som du kan kontakte, hvis skaden sker uden for tandlægens normale åbningstid.

Støt os Følg os