Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Om bogen

Men henblik på forebyggelse af ulykker har Børneulykkesfonden og Sikkerhedsstyrelsen i samarbejde med Turbine Forlaget udgivet børnebogen ’Frederik Falderik’.

Bogen fortæller historien om Frederik Falderik, der nok må siges at være verdens mest uheldige dreng. Den viser på en sjov og vedkommende måde, hvordan Frederik Falderik kommer galt af sted med alt fra persiennesnore til havetrampoliner. Frederik Falderik er historien om forebyggelse af ulykker fortalt i børnehøjde. Foruden fortællingen om Frederik Falderik indeholder bogen et forord fra ambassadøren, Trine Panum Kjeldsen, og to sider bagerst i bogen med konkrete forslag til, hvordan man som forældre kan sætte fokus på sikkerhed og forebygge, at ens børn kommer til skade.

Sikkerhedsstyrelsen og Børneulykkesfonden ønsker, at børnebogen vil inspirere forældre til at være opmærksomme på forebyggelse af børneulykker. Med få midler og lidt ’sund fornuft’ kan forældre gøre hjemmet og fritidsaktiviteter mere sikre for børnene. Som forældre er det ikke muligt at have øjnene på børnene hele tiden, og derfor handler det om at forebygge og om at få snakket med sine børn om sikkerhed.

Støt os Følg os