Ambassadører

Kreaheltenes ambassadører er:

 

Kristina Wildenhoft - Kriblekongen

"Mit navn er Kristina Wildenhoft, og jeg har en legeprofil - Kriblekongen - hvor jeg deler ud af sjove og anderledes aktiviteter med børn. Jeg tror på, at leg er læring, og jeg vægter kreativitet og frihed højt i mine børns barndom. Jeg er stolt af at kunne kalde mig ambassadør for Kreaheltene, og jeg være med til at sprede budskabet om deres vigtige arbejde med indlagte børn på danske hospitaler, og forhåbentlig gøre hverdagen for de indlagte børn lidt sjovere med kreative aktiviteter."

 

Frederikke Legaard

"Jeg hedder Frederikke Legaard. Til dagligt læser jeg Kunst og Design på et kunstakademi i Amsterdam. Derudover laver jeg en masse andre projekter, som stikker i mange retning, men allesammen har kunst, kreativitet og fordybelse som fællesnævner, I 2019 var jeg med i Den store bagedyst og var så heldig at løbe med sejren.
For mig er relationen og den kreative proces med børnene rigtig vigtig. At være kreativ og give de indlagte børn forskellige muligheder, står mit hjerte nært. Jeg har hele tiden fulgt og lyttet til min mavefornemmelse, og den er med til at finde de kontraster, der definerer mig - både som menneske og kunstner. Jeg er glad for at være en del af Kreaheltene og kunne sprede glæde, fantasi, fordybelse og magi for indlagte børn."

Ønsker du at blive ambassadør for Kreaheltene? Så skriv en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Translate »