Om

Børneulykkesfondens julekort er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group til fordel for fondens forebyggende arbejde for at mindske antallet af børneulykker i Danmark. Kay Bojesen var en kreativ person, som gennem leg og fantasi skabte unikke designs, og det er nu disse designs, som danner rammen for et nyt støtteprojekt, hvor der gennem salg af julekort bliver samlet penge ind til Børneulykkesfonden. Derved kan du bidrage til forebyggelse af børneulykker i form af økonomisk støtte til læringsmaterialer, som lærer børnene om sikkerhed gennem kreativ leg og bevægelse.

Kortene er dobbeltsidet A6 kort og kan købes i en pakke bestående af 3 kort. Pakken koster 20 kr. Ved salg af en pakke tjener I selv 8,50 kr., mens 8,50 kr. går til Børneulykkesfonden. De resterende 3 kr. dækker materialer, porto m.m. Der er to forskellige designs og der leveres som udgangspunkt altid halvt af hver i hver bestilling.

Kortene er pakket således:

  • 3 stk. julekort med Kay Bojesen Garderen inkl. kuverter
  • 3 stk. julekort med Kay Bojesen Julemand inkl. kuverter

Som tidligere nævnt vil du modtage blandede kort, hvilket betyder at bestiller du 500 pakker, vil du modtage 250 pakker á 3 stk. kort med Kay Bojesen Garderen og 250 pakker kort á 3 stk. Kay Bojesen Julemand.

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte designs.