Information

Praktisk information til foreninger, organisationer, institutioner og skoler

Alle foreninger, organisationer, institutioner og skoler har mulighed for at sælge Børneulykkesfondens julekort og tjene en ekstra skilling til fælleskassen samt støtte en vigtig sag.

Der er ingen forpligtelser forbundet ved bestillinger og salg af julekortene. I betaler kun for den mængde kort, I får solgt, og returnerer blot de usolgte julekort til Børneulykkesfonden. Sammen med jeres bestilling af julekort vedlægger vi en returlabel, som skal bruges til returnering af evt. usolgte kort. I tilfælde af, at I når at få solgt alle bestilte julekort er det muligt at bestille flere kort her på siden.

Sammen med jeres bestilling vedlægger vi også et afregningsskema, som skal udfyldes med antal solgte kort, indsamlede beløb osv. og bedes afleveres til Børneulykkesfonden efter salget. Afregningsskemaet er også online tilgængeligt på denne side. I afregningsskemaet noterer I også antallet af evt. usolgte julekort eller antallet af ekstra bestilte kort. Afregningsskemaet kan sendes via mail eller vedlægges i pakken med returneringen af usolgte kort.

Vi håber, at I vil hjælpe os med at øge børnesikkerheden i Danmark.