Vil I gerne have lidt ekstra i forenings-/klassekassen, samtidig med at I støtter et godt formål?

Så er det nu, I skal til tasterne og have bestilt de stilfulde Kay Bojesen julekort.

Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til salg af Børneulykkesfondens Kay Bojesen. Kortene er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group til fordel for fondens forebyggende arbejde. Julekortene kan bestilles af foreninger, organisationer og skoler med henblik på at indtjene penge til arbejdet i den lokale forening, organisation eller skole samt til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker i Danmark.

Kortene er dobbeltsidet A6 kort og kan købes i en pakke bestående af tre kort. Pakken koster 20 kr. Ved salg af en pakke tjener I selv 8,50 kr., mens 8,50 kr. går til Børneulykkesfonden. De resterende 3 kr. dækker materialer, porto m.m. Der er to forskellige designs, og der leveres som udgangspunkt altid halvt af hver i hver bestilling. Kortene er pakket således: 3 stk. julekort med Kay Bojesen Garderen inkl. kuverter3 stk. julekort med Kay Bojesen Julemand inkl. kuverter. Kortene bestilles her

Hvis I vil læse mere om salg af Kay Bojesen Julekort, kan I ved at klikke på de forskellige overskrifter menuen til venstre, indhente information om bestilling, afregning, returnering af usolgte kort, formålet, samt andre nyttige oplysninger. God fornøjelse!