KOM MED TIL DEN STORE JULEHYGGEDAG

Julekager, juleklip, julekort – og ægte julestemning! Kom og vær med, når Den Store Bagedyst-vinder, Annemette Voss, og indretningsekspert Mette Helena er dine værter for en dag i julehyggens tegn!  Den Store Julehyggedag afholdes d. 7. december kl. 13-15:30 i Codanhus i København.

Peberkager og søde (jule)ord 

Kunne du tænke dig at forkæle en, du holder af, med et personligt julekort og en peberkage, du selv har pyntet? Duften af kanel og søde sager er lig med julehygge, og at dekorere en peberkage er en aktivitet for både børn og voksne, som hurtigt sætter gang i julestemningen. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når kagerne skal pyntes, og kortene skal skrives. Vi disker op med læssevis af krymmel, glimmer og glasur til kagerne og klippeklister, kuglepenne, tuscher og tips og tricks fra julepigerne, når du skal lave det flotteste julekort. Alt, I skal gøre, er at sætte kreativiteten fri og hygge derudaf.

Giv din peberkage til en, du holder af, eller spis det hele selv – uanset hvad du vælger at gøre med den, har du allerede gjort en ægte heltegerning. Ved at være med i arrangementet, støtter du nemlig Legeheltene og deres vigtige arbejde for indlagte børn i Danmark.

Køb en julesweater og støt Legeheltene

Når du har købt billet til Den Store Julehyggedag, får du samtidig muligheden for at købe en flot julesweater, som der designet af Annemette Voss i samarbejde med søstrene fra bloggen ’Julehygge’. Sweateren er selvfølgelig inspireret af julekager, og emmer af julebag og -hygge. Sweateren koster 399 kr., og overskuddet går til Legeheltene.

PROGRAM

Den Store Julehyggedag afholdes d. 7. december kl. 13-15:30 i Codanhus i København. Programmet for dagen er:

  • 13.00-13.10: Velkomst v. Annemette Voss og Mette Helena
  • 13.10-13.30: Nærværende foredrag om at ”huske hyggen” v. Annemette Voss
  • 13.30-14.15: Kreativ workshop: “Sådan dekorerer du din peberkage” v. Annemette Voss
  • 14.15-14.30: Pause
  • 14:30-14.45: Workshop: “Lav dit eget julepynt” v. Mette Helena
  • 14.45-15:30: Inspirerende workshop: ”Skriv det perfekte julekort” v. Julesøstrene samt mulighed for juleklip

Adresse:
Codanhus
Gammel Kongevej 60
1790 København V

 

Priser 

Entré: 100 kr. per person.

Med i prisen er en goodiebag med lækkerier fra bl.a. Dr. Oetker, en julekageform, madkasse og drikkedunk og meget mere.

Dekorations-kits:

  • Peberkage + dekorationskit: 30 kr. 
  • Julekort + klippe/klister-kit: 25 kr.

På dagen er det muligt at købe kaffe, te, saftevand, juleboller og en særlig julesweater designet af Annemette Voss og søstrene bag bloggen ’Julehygge’, hvor overskuddet går til Legeheltene. Dekorations-kits og forplejning sælges på dagen. Du kan betale med kontanter eller MobilePay – ikke med kort.

Overskuddet fra dagen går til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

,

Legeheltene

Jul er hjerternes fest, og er der noget Børneulykkesfondens Legehelte har, er det et stort hjerte. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. De arbejder for at skabe et frirum for de indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab. Et frirum, hvor nye venskaber kan opstå, og hvor følelsen af ensomhed formindskes.

Når du er tilmeldt arrangementet, har du allerede gjort en vaskeægte heltegerning – overskuddet fra arrangementet går nemlig til Legeheltene. Du er med til at sikre, at vi kan hjælpe endnu flere indlagte børn på de danske hospitaler. Tak for hjælpen.

Læs mere om Legeheltene på www.legeheltene.dk eller følg Legeheltene på Facebook eller Instagram.

Annemette Voss

Annemette Voss blev for alvor et kendt ansigt blandt danskerne, da hun vandt det populære bageprogram ’Den store bagedyst’ tilbage i 2013. Her brillerede hun med mesterværker og en usædvanlig sans for detaljen, som gjorde hende klar over, at hendes tid som arkitekt måtte lægges på hylden til fordel for kagerne og det selvstændige liv.

Derfor kan hun nu skrive TV-vært, blogger, youtuber og kogebogsforfatter på CV’et. Og til jul kan hun så skrive endnu en titel på – nemlig designer. Annemette har nemlig designet en juletrøje, hvor overskuddet går til Børneulykkesfondens Legehelte.

Hvis du vil følge med i Annemettes daglige liv, som rummer både manden Micky, hendes 3 drenge og en masse kagesnak, kan du følge med på hendes Instagram @annemettevoss.

Mette Helena

Mette Helena Rasmussen er kvinden bag Retro Villa. Mette Helena Rasmussen er kendt som professionel tingfinder i TV2-succesen ”Loppe Deluxe”, indretningsdommer i ‘Nybyggerne’ og indretningsekspert i Go’ Morgen Danmark.

Mette Helena er uddannet Master in Fine Arts fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler, og hun laver stylingopgaver for firmaer som fx GenseGeorg Jensen DamaskFlügger, Dyrup, Damixa, Pod Speakers og Casalinga samt boligreportager for en lang række boligmagasiner sammen med fotograf Tia Borgsmidt.

Julesøstrene: Julebloggerier og julestemning

Cathrine og Marie-Louise Brandenborg er to tvillingesøstre, der elsker jul og julehygge mere end de fleste. Sammen har de bloggen ’Julehygge’, hvor de hele året spreder julestemning og har skabt et univers med julen som omdrejningspunkt.

Pigerne har desuden været på fast inventar i Go’ Morgen Danmark i december måned, hvor de hver onsdag spredte julestemning og gav danskerne tips til, hvordan de kunne lave ’last minute julepynt’, komme i julestemning mm.

søstrenes blog “Julehygge” kan du læse om julehygge, julemusik, julekalender, juliefilm og TV, finde juleopskrifter og blive klogere på, hvad de to piger fordriver tiden med, indtil det igen er deres favorittid, nemlig jul.

Sponsorer

Her kan du se hvem der sponsorerer Den Store Julehyggedag.

Kontakt

Alle henvendelser:

Henriette Madsen

Generalsekretær for Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 77 22
E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Presse:

Marie Bødtker

Presse- og Kommunikationsansvarlig i Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 85 10
E-mail: marie@borneulykkesfonden.dk

Luk menu