Det store julekagebord og foredrag med Annemette Voss

Tag din veninde, mor, barn eller søster med til en dag i julehyggens tegn! D. 7. december inviterer Den Store Bagedyst-vinder Annemette Voss og Legeheltene til foredrag, julebanko og masser af julekager. Overskuddet fra dagen går til Legeheltenes arbejde med at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Annemette Voss holder et vedkommende og ærligt foredrag om et kagebagerliv fyldt med passion, drivkraft og selvkærlighed. Oplægget er et kærligt, åbenhjertigt og bramfrit los bagi om at huske nærværet, selvrefleksionen og hyggen – særligt i juletiden, hvor mange kan glemme at lytte til sig selv. Annemette deler sin personlige beretning, som i højere grad handler om ambitioner, gå-på-mod og kvindeliv end om livet som ukronet kagedronning. Hun lægger særlig vægt på, at du selv får stof med hjem til eftertanke.

Vi sætter blus under julehyggen med et afslappende spil julebanko, hvor numrene trækkes løbende henover dagen (præmier til én række, to rækker og hele pladen) og ruller tromlen i juletombolaen. Og så sørger vi for, at der er tid til nærvær, snak og julehygge med dem, du holder af, imens I sætter tænderne i det dejligste julebag.

PROGRAM

Den Store Julehyggedag afholdes d. 7. december kl. 13-15:30 i Codanhus i København. Programmet for dagen er:

  • Velkommen

  • Foredrag v. Annemette Voss

  • Julebanko

  • Juletombola

  • Masser  af julekager

PRISER

Entré: 125 kr. per person.

Med i prisen er masser af julekager, bankoplade og goodiebags til alle med masser af lækkerier og produkter til at være kreativ i køkkenet fra bl.a. Dr. Oetker. Værdi: 200 kr.

Kaffe, te og saftevand købes på dagen. Du kan betale med kontanter eller MobilePay.

Overskuddet fra dagen går til Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger.

 

,

Legeheltene

Jul er hjerternes fest, og er der noget Børneulykkesfondens Legehelte har, er det et stort hjerte. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. De arbejder for at skabe et frirum for de indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund. Et frirum, hvor der er plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab. Et frirum, hvor nye venskaber kan opstå, og hvor følelsen af ensomhed formindskes.

Når du er tilmeldt arrangementet, har du allerede gjort en vaskeægte heltegerning – overskuddet fra arrangementet går nemlig til Legeheltene. Du er med til at sikre, at vi kan hjælpe endnu flere indlagte børn på de danske hospitaler. Tak for hjælpen.

Læs mere om Legeheltene på www.legeheltene.dk eller følg Legeheltene på Facebook eller Instagram.

Annemette Voss

Annemette Voss blev for alvor et kendt ansigt blandt danskerne, da hun vandt det populære bageprogram ’Den store bagedyst’ tilbage i 2013. Her brillerede hun med mesterværker og en usædvanlig sans for detaljen, som gjorde hende klar over, at hendes tid som arkitekt måtte lægges på hylden til fordel for kagerne og det selvstændige liv.

Derfor kan hun nu skrive TV-vært, blogger, youtuber og kogebogsforfatter på CV’et. Og til jul kan hun så skrive endnu en titel på – nemlig designer. Annemette har nemlig designet en juletrøje, hvor overskuddet går til Børneulykkesfondens Legehelte.

Hvis du vil følge med i Annemettes daglige liv, som rummer både manden Micky, hendes 3 drenge og en masse kagesnak, kan du følge med på hendes Instagram @annemettevoss.

Sponsorer

Her kan du se hvem der sponsorerer Den Store Julehyggedag.

Kontakt

Alle henvendelser:

Henriette Madsen

Generalsekretær for Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 77 22
E-mail: buf@borneulykkesfonden.dk

Presse:

Marie Bødtker

Presse- og Kommunikationsansvarlig i Børneulykkesfonden
Telefon: 30 37 85 10
E-mail: marie@borneulykkesfonden.dk