Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Information

Praktisk information til foreninger, organisationer, institutioner og skoler

Alle foreninger, organisationer, institutioner og skoler har mulighed for at sælge Børneulykkesfondens ”Til & Fra”-kort og tjene en ekstra skilling til fælleskassen samt støtte en vigtig sag.

Der er ingen forpligtelser forbundet med bestillinger og salg af ”Til & Fra”-kortene. I betaler kun for den mængde kort, I får solgt, og returnerer blot de usolgte ”Til & Fra”-kort til Børneulykkesfonden. Sammen med jeres bestilling af ”Til & Fra”-kort vedlægger vi en returlabel, som skal bruges til returnering af evt. usolgte kort. I tilfælde af at I når at få solgt alle bestilte ”Til & Fra”-kort, er det muligt at bestille flere kort her på siden.

En pakke med 10 stk. ”Til & Fra”-kort koster 25 kr. Ved salg af en pakke tjener I selv 10 kr., mens 10 kr. går til Børneulykkesfondens arbejde for øget børnesikkerhed i Danmark og initiativet Legeheltene. De resterende 5 kr. dækker materialer, porto m.m.

Sammen med jeres bestilling vedlægger vi et afregningsskema, som skal udfyldes med antal solgte kort, indsamlede beløb osv., der bedes afleveres til Børneulykkesfonden efter salget. Afregningsskemaet er også online tilgængeligt på denne side. I afregningsskemaet noterer I også antallet af evt. usolgte ”Til & Fra”-kort eller antallet af ekstra bestilte kort. Afregningsskemaet kan sendes via mail eller vedlægges i pakken med returneringen af usolgte kort.

Vi håber, at I vil hjælpe os med at øge børnesikkerheden i Danmark og gøre tilværelsen for indlagte børn lidt bedre.
 

Praktisk information til privatpersoner

Det er også muligt som privatperson at pynte sine julegaver med Børneulykkesfondens fine ”Til & Fra”-kort med Kay Bojesens velkendte designs.

Hver pakke indeholder 10 stk. ”Til & Fra”-kort og koster kun 25 kr., hvoraf overskuddet går til Børneulykkesfondens arbejde for øget børnesikkerhed. Ved køb af disse kort er du med til at gøre en indsats for børns sikkerhed i Danmark.

Som privatperson skal du minimum købe 3 pakker á 25 kr. ekskl. porto. Portoen er 28 kr. 

 

BESTIL KORT

Støt os Følg os