Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Vil I gerne have lidt ekstra i forenings -/ klassekassen, samtidig med at I støtter et godt formål?

- Så er det nu I skal til tasterne og have bestilt de stilfulde Kay Bojesen ”Til & Fra”-kort.

Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til salg af Børneulykkesfondens Kay Bojesen ”Til & Fra”-kort. Kortene er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group til fordel for fondens forebyggende arbejde.

”Til & Fra”-kortene kan bestilles af foreninger, organisationer og skoler med henblik på at indtjene penge til arbejdet i den lokale forening, organisation eller skole samt til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge Børneulykker i Danmark.

En pakke med 10 stk. koster 25 kr. Ved salg af en pakke tjener I selv 10 kr., mens 10 kr. går til Børneulykkesfondens arbejde for øget børnesikkerhed i Danmark. Derudover dækker de resterende 5 kr. materialer, porto m.m.

Kortene bestilles her

Hvis I vil læse mere om salg af Kay Bojesen ”Til & Fra”-kort, kan I ved at klikke på de forskellige overskrifter menuen til venstre, indhente information om bestilling, afregning, returnering af usolgte kort, formålet, samt andre nyttige oplysninger.

God fornøjelse!

Støt os Følg os