Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Søndagsmatinè på Polly

KOM TIL EN ENESTÅENDE OG EKSKLUSIV EFTERMIDDAG I EN GOD SAGS TJENESTE
Nu har du muligheden for at deltage i årets Charity Dinner, når Restaurant Polly på Gammel Kongevej lægger lokaler til en enestående eftermiddag. De fire anerkendte herrer fra restaurationsbranchen Anders Strier, Thomas Rode, Erik Kroun og Jesper Boelskifte sætter kulør på eftermiddagen og den gode smagsoplevelse i højsædet, når de serverer et væld af herlige og forskellige østers, små lækre serveringer med indslag af bl.a. spansk sortfodsgris, italienske vintertrøfler og fiffige grønne retter samt dertil champagne og hvidvin. Alt dette vil blive serveret til tonerne af levende musik.  

Takket være vores sponsorer går indtægterne fra arrangementet stort set ubeskåret til Legeheltene og deres arbejde med indlagte børn på hospitaler landet over.

PRIS
Billetprisen på 1.495,- pr. snude inkluderer noget, der ligger skræmmende tæt på hvidvin og champagne ad libitum, samt 10 - 15 forskellige små serveringer af kanapéstørrelse jfr. ovenstående beskrivelse.

KØB DIN BILLET HER

VIND LÆKRE PRÆMIER
Som prikken over i’et har du mulighed for at gå hjem med en masse lækre præmier fra vores auktion og tombola, hvorfra indtægterne selvfølgelig også går direkte til Legeheltenes arbejde. 

SMAGSOPLEVELSEN ER I HØJSÆDET
Restaurant Pollys køkkenchef Anders Strier vil sammen med sine tre kolleger fra restaurationsbranchen og holdkammerater på den forestående tur til Himalaya med Climb for Charity, tidligere direktør og køkkenchef på Kong Hans gennem 18 år, Thomas Rode, tidligere køkkenchef på Kurhotel Skodsborg, Erik Kroun, og sommelier samt stifter af og direktør for MASHkæden, Jesper Boelskifte, sørge for, at både mad og drikke kommer til at gøre eftermiddagen uforglemmelig. HAV, Løgismose, RigtigMAD.dk, Dario og Italian Box er som sponsorer med til, at vi kan få samlet så mange penge som muligt sammen til fordel for Legeheltene.

I løbet af eftermiddagen, indimellem haglbygerne af hapsere, musik og duggede glas, vil Jesper Boelskifte og Thomas Rode fortælle lidt om Climb for Charitys tidligere eventyr i Rusland, Marokko og Tanzania samt lidt om principperne for at være Højdemetersponsor, da indsamling jo er baggrunden for hele arrangementet. Vi vil også fortælle lidt om LOOW Cph’s Himalaya Collection, merino-beklædning i en speciel farve, som ligeledes sælges for at smide det ubeskårne overskud i Legeheltenes kasse. 

Der vil desuden være mulighed for at deltage i både auktion og tombola, hvor der vil være lækre præmier på højkant.

UNIK EFTERMIDDAG TIL FORDEL FOR INDLAGTE BØRN
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn, der er ramt af sygdom. En indlæggelse er ofte forbundet med både inaktivitet og ensomhed, og det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derfor har Børneulykkesfonden startet Legeheltene, som arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Takket være vores sponsorer går overskuddet fra arrangementet direkte til Legeheltenes arbejde.

VI HÅBER AT SE DIG TIL EN UNIK EFTERMIDDAG PÅ POLLY!

Støt os Følg os