Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Mød to iværksættere, ildsjæle – og veninder – når La Glace d. 9. januar kl. 18.00 åbner dørene for en helt særlig oplevelse i velgørenhedens tegn. I inviteres indenfor til kaffe, kage og en indsigtsfuld aften af Marianne Stagetorn Kolos, indehaver af Conditori La Glace, og Michelle Hviid, foredragsholder, forfatter mv. Billetindtægterne går ubeskåret til Michelles indsamling til Børneulykkesfondens projekt Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Aftenens program
Hør de to veninder bliver interviewet af deres børn: Lyt med i sandhedens time, når Marianne og Michelle hver især bliver interviewet af Mariannes 20-årige datter Laura og Michelles 20-årige søn Benjamin. Der er lagt op til en morsom og nervepirrende aften, og alle forældre til teenagere vil med garanti more sig gevaldigt. Både Marianne og Michelle forventer at blive ristet, og Michelle udtaler: ”Vi forestiller os at det bliver sjovt - for alle andre end os. Og vi håber, at de siger bare EN sød ting!”

Støt indlagte børn
Til januar skal Michelle Hviid bestige Mount Kinabalu på Borneo som en del af velgørenheds-initiativet Climb for Charity. I projektet samler Michelle sammen med 22 andre deltagere midler ind til Børneulykkesfonden og projektet Legeheltene. Legeheltene er et initiativ, som skal hjælpe de 60.000 børn, der årligt indlægges i Danmark, med at komme op af hospitalssengen og bevæge sig. Legeheltene giver børnene et frirum i en hverdag præget af sygdom – et frirum til leg, store armbevægelser, fællesskab og til at være barn igen.

Om kvinderne bag
Marianne Stagetorn Kolos har i over 25 år været indehaver af La Glace, Danmarks ældste konditori, der med konditor-ekspertise, sjæl og æstetik har leveret livskvalitet til danskerne siden 1870. Michelle Hviid er iværksætter, forfatter, foredragsholder og ejer af datingvirksomheden Runningdinner.dk. Privat er de to kvinder veninder.

Undervejs får I serveret kaffe, te eller chokolade efter eget valg og et stykke lagkage.

Køb din billet her.

Støt os Følg os