Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

250 km ørkenløb til fordel for Børneulykkesfonden

Pia Allerslev, Henrik Uth, Hanne Plehn og Jesper Kramer har sat sig for at løbe i velgørenhedens tegn og rejser til april 2018 til Namibia for at deltage i Sahara Race 2018. Formålet med deres tur er at samle midler ind til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og projektet, Legeheltene, der sætter fokus på at skabe mere leg, motorik og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

De elsker alle fire at give sig selv nye udfordringer, og når det tilmed kan kombineres med at kunne samle penge ind til et fantastisk formål, giver det hele meget bedre mening.

I Sahara Race 2018 skal deltagerne løbe 250 kilometer over 7 dage. Deltagerne får vand undervejs og et telt til at overnatte i, når dagens etape er gennemført, men ellers er der ingen hjælp. Mad, skiftetøj, sovepose, liggeunderlag m.m. skal deltagerne selv bære – hver eneste dag! Der er altså ingen tvivl om, at det er noget af en udfordring, de har givet sig selv.

Støt os Følg os