Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Støt Børneulykkesfonden, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Børneulykkesfonden, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Børneulykkesfonden med 5 øre pr. liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit dankort i Tank & Betal-appen. Når du har tanket 500 liter, udløser det en ekstra bonus til Børneulykkesfonden på 200 kr. 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Børneulykkesfonden nu. Så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten. Vælg en af OK's mobilpakker, så støtter du Børneulykkesfonden med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michella Stadsgaard på 30378385 eller ms@borneulykkesfonden.dk.

Støt os Følg os