Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kom med til en eksklusiv aften lørdag d. 12. januar klokken 18-01

Kom med, når Hotel Manon Les Suites smukke poolområde fyldes med spændende personligheder, lækker mad, tryllebindende underholdning og eksotisk junglestemning.

Forfatter og foredragsholder Michelle Hviid er vært for dette eksklusive arrangement. Til januar skal Michelle bestige Mount Kinabalu på Borneo for at samle ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene. Nytårskuren afholdes som et led i hendes indsamling, og alt overskuddet går direkte til Legeheltene.


Underholdning og live auktion

Glæd dig til en helt unik konstellation af opera og dans: Operaduoen Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen fylder det smukke poolområde med magisk musik, mens artisten Tore Munch kombinerer performance gymnastik med moderne dans og udfører et flot show med LED stave.

Michelle Hviid er vært for en spændende live auktion med lkunst, design og meget andet. Der vil desuden være tombola, hvortil man kan købe lodder og vinde flotte præmier.

Efter middagen er der DJ og dans og god mulighed for at feste og grine.

Klik her for at læse indbydelsen.

 

Støt os Følg os