Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kom med til en forrygende aften torsdag d. 22. november klokken 18-24

Kom med, når MASH Skovriderkroens atmosfæriske lokaler denne aften fyldes med spændende personligheder, sjove events og mad udover det sædvanlige. 
Komiker Uffe Holm er dagens konferencier, som med humor og kant sørger for at sætte rammen om en unik og mindeværdig aften. 

På dagen vil der være live velgørenhedsauktion med lækre produkter doneret af anerkendt kjoledesigner Jesper Høvring, fotos fra prisbelønnet krigsfotograf Jan Grarup, smykker fra smykkedesigner Mai Manniche, malerier fra Per Hillo, foredrag fra iværksætter Michelle Hviid og meget andet. Der vil derudover være musikalsk indslag af Malte Ebert og magisk indspark af tryllekunstner Sunny Cagara.  
 

Velgørenhedsmiddag til fordel for indlagte børn

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn, der er ramt af sygdom. Men en indlæggelse er ofte forbundet med både inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling.
Derfor har Børneulykkesfonden startet Legeheltene, som arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. 
Overskuddet fra aftenen går direkte til Legeheltene.


Menu i høj kvalitet og gode råvarer

Aftenen byder på en menu i høj kvalitet og gode råvarer, så kom og sæt tænderne i en lækker middag sammensat til denne særlige aften - udvalgt og kokkereret af de prisvindende feinschmeckere fra MASH.

SNACK I BAREN VED ANKOMST
- Soya ristede mandler
- Flæskesvær med dip
- Dry age Crouqetter med salsa

HOVEDRET
- Uraguay ribeye skæret 300 gr.
- Sides til deling: Tomat salat, MASH fritter og spinat
- Sauce béarnaise samt rødvin sauce.

DESSERT
- Kage
 

Billetter

Vi håber at se dig til en unik aften på MASH Skovriderkroen. 
Kuvertprisen er 800 kr. pr. person. 
*OBS! Der er et begrænset antal billetter*

Køb din billet her


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bufazedk/bufapp/Application/Library/Twig/Extension/Core.php on line 1234

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bufazedk/bufapp/Application/Library/Twig/Extension/Core.php on line 1234
Støt os Følg os