Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

www.helpfreely.org 

Du har nu mulighed for også at støtte Børneulykkesfonden via Helpfreely.
Hver gang du shopper online i udvalgte webshops, kan du støtte fonden automatisk - helt uden at betale ekstra!

Og hvor mange gange har vi hver især ikke lagt en bestilling på varer online? Hvorfor ikke kombinere det med støtte til et godt formål og i denne sammenhæng forebyggelse af børneulykker i Danmark. Sammen kan vi gøre en forskel!

På Helpfreely støtter du ikke bare én organisation, men hele tre velgørende formål med en procentdel af det samlede beløb, hver gang du shopper.

For at kunne donere penge til Børneulykkesfonden, skal du logge ind via Helpfreely.org og dernæst finde den webshop, som du ønsker at lægge din ordre hos.

Sådan kommer du i gang allerede i dag:

  • Gå ind på www.helpfreely.org og registrer dig. Dette kan enten gøres manuelt med en mailadresse eller via socialt medie log-in.
  • Dernæst vælger du de tre velgørenhedsorganisationer, som du primært ønsker at støtte – her opfordrer vi selvfølgelig til at vælge Børneulykkesfonden som en af dem.
  • Herefter kommer du ind på din konto, hvor du har det store overblik. Her kan du tracke dine donationer og se, hvor stor en forskel du gør.
  • Nu kan du så shoppe løs hos de webshops, som er tilmeldt Helpfreely ved at klikke på ’charitable shops’ øverst oppe på siden. Når du vælger en webshop og lægger en ordre ind på varer, donerer du automatisk en procentdel af prisen på varerne til de velgørenhedsorganisationer, som du har valgt.
  • Du kan også vælge at benytte linket på ’din side’ til at invitere dine venner og familie til at joine Helpfreely og dermed gøre en endnu større forskel. Hver gang de shopper og støtter deres egne foretrukne formål, støtter de samtidig op omkring dine også.

På forhånd tak for hjælpen!

Støt os Følg os