Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Om

Børneulykkesfondens Designerkort er lavet i samarbejde med Kay Bojesen Denmark og Rosendahl Design Group til fordel for fondens forebyggende arbejde for at mindske antallet af børneulykker i Danmark. Kay Bojesen var en kreativ person, som gennem leg og fantasi skabte unikke designs og det er nu disse designs, som danner rammen for et nyt støtteprojekt, hvor der gennem salg af specialdesignet kort bliver samlet penge ind til Børneulykkesfonden- Derved kan du bidrage til forebyggelse af børneulykker i form af økonomisk støtte til læringsmaterialer, som lærer børnene om sikkerhed gennem kreativ leg og bevægelse.

Kortene er dobbeltsiddet A6 kort og kan købes i en pakke bestående af tre kort. Pakken koster 20 kr., hvoraf 8,50 går til Børneulykkesfonden. Der er to forskellige designs og der leveres som udgangspunkt altid halvt af hver i hver bestilling.

Kortene er pakket således:

  • 3 stk. kort med Kay Bojesen Turtelduer inkl. kuverter
  • 3 stk. kort med Kay Bojesen Abe og Elefant inkl. kuverter

Som tidligere nævnt vil du modtage blandede kort, hvilket betyder at bestiller du 500 pakker, vil du modtage 250 pakker á 3 stk. kort med Kay Bojesen Turtelduer og 250 pakker kort á 3 stk. Kay Bojesen Abe og Elefant.

Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte designs.

Det er muligt at se billeder af designerkortene her

Støt os Følg os