Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Information

Praktisk information til foreninger, organisationer og skoler:

Alle foreninger, organisationer og skoler har hele året mulighed for at sælge Børneulykkesfondens Designerkort i hele Danmark.

Ikke nok med at I støtter Børneulykkesfondens forebyggende arbejde for at mindske antallet af børneulykker i Danmark, men nu har I også mulighed for at tjene ekstra penge til lige netop jeres forening, organisation eller skole.

Der er ingen risiko forbundet med salget af designerkort, I betaler nemlig kun for de kort, som I reelt får solgt. Resten kan returneres til Børneulykkesfonden.

Designerkortene sælges for 20 kr. pr. pakke, som indeholder tre dobbeltsiddet kort i A6 format med tilsvarende kuverter.

Jeres andel af salget er 8,50 kr. pr. solgte pakke med designerkort, nøjagtig samme beløb som Børneulykkesfonden får. De resterende 3 kr. går til fremstilling, forsendelse osv.

 

Praktisk information til privatpersoner:

Du kan som privatperson få fingrene i Børneulykkesfondens flotte designerkort med designs af Kay Bojesen.

Hver pakke koster 20 kr., hvor overskuddet går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Du har mulighed for at vælge mellem de to forskellige designs af kort, som kommer i pakker á tre med tilhørende kuverter.

Som privatperson skal man som minimum købe tre pakker designerkort á 20 kr. ekskl. porto. Portoen forbliver 28 kr. uanset om du køber tre eller ni pakker. 

Vi håber på, at du/I vil være med til at støtte det gode formål.

Bestil designerkort her

Støt os Følg os