Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Charity Party m. Dan Rachlin og Eddie Michel

KOM MED TIL CHARITY PARTY MED DAN RACHLIN OG EDDIE MICHEL TIL FORDEL FOR LEGEHELTENE
Du er inviteret, når der fyres op for diskofest i bedste Studio 54 stil på natklubben At Dolores i København. Kom og lav dine bedste Travolta-mooves under diskokuglens skær og forsyn dig med kolde drinks i den frie bar mellem danseturene. Dan Rachlin og Eddie Michel spiller den bedste diskomusik og sørger for god stemning, mens du giver den gas til ”Stayin’ Alive”, ”Boogie Wonderland” og alle de andre hits fra de festlige 70’ere og 80’ere. Tag din bedste ven, mor, kollega eller en helt fjerde i hånden og forbered jer på en aften med vrikkende hofter, åbenstående skjorter og masser af glitter.

Hvor
At Dolores
Lille Kongensgade 16
1074 Copenhagen

Hvornår
Lørdag d. 29 februar 2020 kl. 21:30.
Dørene åbnes for offentligheden kl. 23.30,
men man er naturligvis velkomne til at blive bagefter.

Pris
En billet koster 225 kr. + gebyr.
Billetten giver entre og fri bar fra 21:30 til 23:30.
Fri bar inkluderer easy-pours (gin/tonic, vodka/soda og rom/cola) samt flaske øl og sodavand.

KØB DIN BILLET HER

Charity Party på At Dolores afholdes til fordel for Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Legeheltene tager ud på hospitaler rundt omkring i landet og igangsætter bevægelseslege og aktiviteter med de indlagte børn. Formålet er skabe en mere aktiv hverdag for børnene ved at få dem op af deres sygesenge og ud af hospitalsstuerne. For mange indlagte børn er tiden på hospitalet nemlig forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Overskuddet fra Charity Bar går ubeskåret til Legeheltene. 

Støt os Følg os