Cookie Icon Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Charity Lounge Party

SMUKKE OMGIVELSER OG JUNGLESTEMNING
Kom med, når Hotel Manon Les Suites smukke poolområde fyldes med spændende personligheder, tryllebindende underholdning, lækre toner og eksotisk stemning. Rikke Hertz, spirituel rådgiver og clairvoyant, og Jesper Lundorf, sikkerhedschef og foredragsholder, er værter for dette eksklusive arrangement i samarbejde med Gadens Børn og Legeheltene.

Alt overskuddet fra aftenen går ubeskåret til de gode formål.

KØB DIN BILLET HER

UNDERHOLDNING OG ‘LIVE AUKTION’
Glæd dig til et helt unikt performanceshow med artisten Tore Munch og hans ensemble Totem, der igennem moderne dans og LED stave fremtryller et magisk og imponerende show. Derudover sørger skønne Nabiha for lækkerier til øregangen og forkæler alle gæster med skøn musik og masser af god karma.

Dan Rachlin er aftenens auktonarius og byder på mulighed for at få fingrene i forskellig kunst, design, smykker og meget mere. Herudover er der mulighed for at smide en donation til formålet i tombolaen og få lodder til gengæld, der muligvis udløser en fin præmie fra en af vores mange sponsorer.

I løbet af aftenen mixer DJ Nicoline Toft og Philippe Benjamin Skow også tonerne sammen og sætter ekstra skub i festen. Hvad end man er til en svingom, et dyp i poolen eller foretrækker at gå i baren efter lækre cocktails er der garanti for masser af hygge i godt selskab.

Får man lyst til et dyp i poolen koster dette i aftenens anledning kun 75 kr. som udløser mulighed for omklædning samt håndklæde. Bemærk at badetøj er påkrævet.

SNACKS, DRIKKEVARER OG GOODIEBAGS
Hvad med en lækker drink ved ankomst? Manon giver den første og smider selvfølgelig også deres lækre popcorn med trøffelolie ind i puljen. Dertil finder du på bordene et udvalg af forskellige små lækkerier fra bl.a. MÄT.
Så åbner Manon selvfølgelig baren og servere lækre drinks aftenen igennem. Og det er bare at gribe fat i barkortet og få smagt på lidt af det hele, de donerer nemlig XX procent af salget til formålet.
Vi er vilde med gaver og derfor skal du selvfølgelig også forkæles lidt ekstra! Alle gæster får nemlig en fin goodiebag med hjem med indhold fra bl.a. Ecooking, Pilgrim, MDerma, HEY YUM!, m.fl.

Støt os Følg os